Libnet.ro
UNICEF

17:46

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in prapastie

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in prapastie

Linuta la munte, pe marginea prapastiei. Maica-sa: - Alinuta, vezi sa nu cazi in prapastie! - Bineeeee. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Urarea

Alinuta se duce la bunicul sau de ziua lui si-i zice: - Bunicule, stiu ca ai Parkinson si tremuri tot timpul, asa ca tot ceea ce-ti doresc de ziua ta este sa uiti de aceasta boala cumplita. - Iti multumesc mult,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Darurile

Moldoveanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti. - Apoi,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Papusica

Ma duc aseara la bunaciunea asta blonda de la bar si-i spun: - Auzi papusica, dar scumpa mai esti tu!. la care ea se intoarse catre mine si-mi raspunse, blazata: - Dar nu-i adevarat, sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Metrou

Alinuta in metrou. Mama: -Alinuta, scoate capul de pe geamul ala. Nimic. -Alinuta, n-ai auzit, scoate capul de pe geamul ala. Nimic. -Urmeaza statia Piata Unirii, cu peronul pe partea stanga. - Alinuta,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Placinta

Alinuta plangea pe holul scolii. Invatatoarea o intreaba: - De ce plangi Alinuto? - Un copil mi-a dat jos placinta! - Dar a fost cu intentie? - Nu, a fost cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cu branza

Neil Armstrong coboara din modulul lunar si vede pe nisipul selenar un tip ciudat, cu palariuta mica, neagra, cu opinci si chimir. Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong: - Servus, io mi-s.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La gara

Olteanul merge la casa de bilete: - Vreau un bilet! - Unde? - Aici, in palma! - Dar unde vreti sa mergeti? - La cumnatumeu. - Bine, bine, dar unde sta cumnatul dv. ? - Linga niste prieteni! - Dar in.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Termometrul

Doua vaci stateau intr-un copac si crosetau apa folosind 2 caramizi. La un moment dat, una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Cit e ceasul, ma? Cealalta scoate termometrul din caciula si zice: -.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Fluieratul

Un politist sta intr-o intersectie. Vine un sofer si trece pe rosu. Politistul nimic. Acelasi sofer parcheaza langa el neregulamentar. Politistul nimic. Soferul se da jos din masina si.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Copilul

Doua blonde discuta: - De ce iti pui copilul sa doarma pe dulap? - Data trecuta a cazut din pat si n-am auzit.

ştiri de la B1

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )