Libnet.ro
UNICEF

00:06

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Scoala

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Alinuta la scoala: -Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume,Alinuta? intreba invatatoarea -Pai, in Zahara. -Bine Alinuta, dar acolo e praf. -Da ce, am zis ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Alinuta de vorba cu tatal

Alinuta se uita la televizor. Deodata, se aude sunand telefonul. - Alo? zice Alinuta. - Buna, sunt eu, tati. Mami e acasa? - Da, e in dormitor, cu unchiul. - Stii ceva? Bate in usa dormitorului si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Operatia

Alinuta: - Mama, mama, eu cu Simona ne-am jucat de-a doctorul! - Ei si? asta nu e deloc rau. - Da, dar nu stiu cum se coase burta dupa operatie la loc! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Mama e numai una

La scoala, profesoara lui Bula da clasei drept tema, o propozitie cu expresia mama e numai una. Urmatoarea zi la scoala profesoara ii intreaba pe colegii lui Bula ce propozitii au facut cu mama e.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cea mai frumoasa compunere

La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara. Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula. El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ginerele

Cum recunosti ginerele la moldoveni? E cel care are adidasii cei mai noi.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in taxi

Un oltean coboara o panta intr-un taxi, masina avand o viteza destul de mare. Deodata, soferul exclama: - Suntem pierduti! - De ce? intreaba olteanul. - Nu mai functioneaza franele si nu pot.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in tren

Doua blonde calatoresc cu trenul. in compartiment, calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba. O blonda catre cealalta: - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran. - Esti proasta. E mort.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in clasa

Profesoara se ridica de pe scaun si spune: - Care crede ca e prost sa se ridice in picioare! - Eu, doamna profesoara! spune Bula - De ce crezi asta mai, Bulisor? - Pai nu cred ca sunt prost dar nu .

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )