Libnet.ro
UNICEF

14:15

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La starea civila

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La starea civila

La starea civila, la Casatorii : - Domnisoara Alinuta, va rog sa nu mai veniti cu domnul in asa stare. E a patra oara luna asta cand vine beat mort . - imi cer scuze doamna . Dar cand e treaz, nu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Lei, euro

La scoala. - Copii, ce fel de bani cunoasteti? - Leul. - Euro. Alinuta: - Ori. - Ce inseamna asta, Alinuta? Unde se foloseste? De unde ai auzit? - Stiti, cand prietena ei a intrebat-o pe mama, cat a costat-o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cina

Am sunat-o pe Alinuta, iubita mea,si i-am zis: - M-am gandit sa luam cina impreuna in seara asta, ce zici? - Minunat! raspunse ea. La sapte sunt la tine. - Vino mai degraba pe la cinci, zic, cina nu se pregatest.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Prajitura

Eu si sora mea imparteam o prajitura: -Nu e corect, ai luat o bucata mai mare! imi zice sora mea -Tu ce ai fi facut in locul meu? intreb eu -As fi luat o bucata mai mica! -Vezi,de-aia ti-am lasat-o pe aceea mai mica!.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La cununie

-Cetatene Bula Popescu. o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci?Pai de ce am mai venit pana aici? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Foamete in tara

Doi ardeleni, unul mai grasut si unul mai slabut, stau de vorba. Unul dintre ei zice: - Mai Ioane, daca te-ar vedea vreun strain ar zice ca e foamete in tara. - Da??!!. dar daca te-ar vedea pe tine, ar zice ca tu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Facturile

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu aveam facturi de platit! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Palinca

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Adunarea

Gigel, cat fac doua mere verzi si cu doua rosii ? - Patru ! - Gresit ! Fac doua mere verzi si cu doua rosii tomate) ! - . - Dar cat fac doi ardei verzi si cu doi rosii ? - Doi ardei verzi si cu doi.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ministru

Un oltean si un moldovean se intalnesc. Olteanul, cantand: Hai, m-o facut muica oltean, maaaaa! Moldoveanul, razand: Da ce voiai sa te faca?? Ministru?? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La magazin

Un moldovean nu se descurca prea bine prin oras si intreaba pe cineva: - Nu va suparati , caut magazinul de televizoare! - Nu ma supar, zice celalalt, cautati-l! .

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )