Libnet.ro
UNICEF

05:15

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bomba

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bomba

Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: - Ma, da daca explodeaza? La care ailalti: - Apai nu-i bai, ca mai avem una! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in tren

Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului unde pe canapea statea tolanit Bula: Arme? Bani? Droguri? Nu, multumesc. O cafea, va rog .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mobila

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Dictare

Bula la dictare. Bula: Ce ati spus dl. profesor? Dl. profesor: Nu mai repet a 2-a oara! Bula: Du-te dracu! Dl. profesor: Ce ai spus ? Bula: Nu mai repet a 2-a.

Cele mai tari bancuri despre conducatori. Seful este ca zapada, dupa ce dispare, se face vremea frumoasa

Sefii sunt adesea ironizati de amatorii de umor, devenind protagonistii unor bancuri de pomina pe Internet. Va prezentam o selectie a celor mai reusite glume despre acestia.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bataia

Alinuta: Mama, un baiat m-a batut azi la scoala!!! Mama: Da? Si poti sa-l identifici? Alinuta: Da, am o ureche de-a lui in ghiozdan.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Taxi

Mergand spre casa cu nevasta-sa, un ardelean vede un taxi si se gandeste sa-l ia. Intrand in masina, se adresaza taximetristului: -Cat face pana acasa? -20 de mii. -Da . daca vine si nevasta? -Pai,. tot atat. -Ve.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Vizita

Doi indivizi dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: Ce faceti aici? Pai eu nu am casa, nu am servici, asa ca dorm aici! Si tu? La el, in.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Elicopterul

Doi politisti intr-un elicopter. -Bai, Vasile! Cei aia de sus? -Nu stiu, la asta ma gandeam si eu. Dupa un timp: -Vasile, m-am prins ce-i aia: -Ce e? -Instalatia de aer conditionat. -Cum ti-ai dat seama? -Numai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Porcul

Vine un timp nasol, cu friguri foarte mari; la un moment dat Stefanuc ii zice la consoarta lui: Auzi fa, Anuta, iete e frig, ce zisi, bagam porcu in casa? Anuta ii raspunde: Da ma, Stefanuc ma, da.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )