Libnet.ro
UNICEF

22:45

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calatoria

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calatoria

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred c. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Moartea

Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Gheorghie? - Cum sa nu fiu amarat ,mai Ioane,daca mi-o murit un bou. - Eh, uite ashe ne-om duce, unu dupa altu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Masa

De ce inmoaie ardelenii piinea in zeama? Ca sa nu caste gura de doua ori.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La pascut

Un ardelean iese cu capra pe cimp si se intilneste cu un oltean, care zice: - Unde te duci cu boul asta? - Ce bou, ma, nu vezi ca-i capra? - Da nu cu tine vorbeam.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: in excursie

Excursie la centrala atomica de la Cernavoda. In spatele unui geam doi angajati, in costume de protectie, duc cu atentie un tub mic. Unul dintre vizitatori intreaba: Ce va fi daca vor scapa acel tub? In.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Trei grenade

Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa. - Ce ne facem cu ele? - Le ducem la sectie. - Si daca explodeaza una pe drum? - Spunem ca am gasit doar.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ursa Mare

Doi moldoveni indragostiti stau pe o banca,intru-un parc. -Marie,vrei sa-ti arat Ursa Mare? -Mai Ioane,aici,de fata cu atata lume? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Copiii

Un om foarte gras statea in fata unei gradinitze de copii. La un moment dat vine la el o educatoare si-l intreaba: -Nu va suparati, asteptati un copil? Ca replica, barbatul gras spune: -NU. asa sunt eu mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Facturile

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu eu aveam de platit facturile! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Zahar

Alinuta, la scoala: Invatatoarea: - Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? Alinuta: - Pai, in Zahara! Invatatoarea: - Bine, Alinuta! Dar acolo e praf. Alinuta: - Da ce, am zis ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Mai multe clase

Intrebare: - De ce merg pe strada trei politai si un caine? Raspuns: - Sa aiba 12 clase si o limba straina.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )