Libnet.ro
UNICEF

09:45

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in coliba

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in coliba

Doi ciobani ardeleni motaie in coliba, pe seara. Unu din ei se intoarce incet pe o parte si zice: - Mai Vasile, mai, mai to te-oi besit mai! Trece asa vreo juma de ora, si Vasile raspunde: - Apai, nu io,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Spitalul

Ardeleanul se intoarce de la spitalul unde bunica familiei fusese internata in stare grava. - Ei, care-i baiul? il intreaba cei de-acasa, nerabdatori sa afle vestile. - No, bine, raspunde.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La prieteni

Un oltean se duce-n vizita la un prieten din Moldova. Ies ei la o bere si stind la masa vad doi muncitori: unul sapa un sant cam de 40 cm latime si 60 cm adincime; la citiva metri in spatele lui,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Imitatul

Lui Bula i se plange un vecin: - Auzi Bula, zi-i lui fiu-tau sa nu ma mai imite! Bula catre Bulisor: - Hai, gata, inceteaza sa mai faci pe prostul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Benzina

- Mama, mama, bunicutul e pe terminate! - Atunci mai pune pe el niste benzina.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Stranutul

Un politist in autobuz. inghesuiala mare, caldura. Cineva stranuta. Politistul: - Cine a stranutat? Liniste. - Cine a stranutat?! insista politistul grav. Lumea nu mai respira. Politistul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Secretele

La o petrecere, invitatii se contrazic pe tema: barbatii sau femeile, care sunt mai de incredere? - Nici o femeie, spune un barbat de-a dreptul suparat, nu poate pastra un secret. - Nu prea cred ca lucrurile.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Din Camerun

Un oltean calatoreste cu trenul impreuna cu un negru. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da esti negru! - Da, zice negrul. Iarasi tacere. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da de unde esti? - Din.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Gara

- Nu va suparati, caut gara. - Nu ma supar, cautati-o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Broasca

Un ardelean mergea pe o punte, cand observa venind spre el o broasca. Se opreste si isi spune: - No, asta ori vine de undeva , ori se duce undeva.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Taxiul

Mergand spre casa cu nevasta-sa, un ardelean vede un taxi si se gandeste sa-l ia. Intrand in masina, se adreseaza taximetristului: - Cat face pana acasa? - 20 de mii! - Da daca vine si nevasta? - Pai, tot.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )