Libnet.ro
UNICEF

11:31

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Nevasta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Nevasta

Mergand spre casa cu nevasta-sa, un ardelean vede un taxi si se gandeste sa-l ia. Intrand in masina, se adresaza taximetristului: -Cat face pana acasa? -20 de mii. -Da . daca vine si nevasta? -Pai,. tot. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in tren

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat,in apropiere de Cluj,Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo,cum crezi tu ca se zice corect:Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Numarul de telefon

Se intalnesc doi ardeleni. Primul intreaba: - Tu mai tii minte, ma, ce numar de telefon are Ion? - Iaca, nu prea mai stiu. - Da` zi macar aproximativ.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Boul

Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Ioane? - Cum sa nu fiu amarat daca mi-o murit un bou. - Eh, nu-ti fa griji, ase ne-om duce, unu dupa altu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Baia

- Alinuta , fii draguta si fa-i o baie fratelui tau. Dupa vreo juma de ora tatal intra in baie . Alinuta il tinea de urechi pe fratiorul sau si il tragea prin apa. - Alinuta , mai pune mana si mai freaca-l si.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Spital

- Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Copilul

- Draga mea, chiar e posibil ca eu sa aflu tot timpul ultimul ce se intampla in casa asta ? - Calmeaza-te dragul meu, nu mai striga, trezesti copilul. - Copilul !?!? Care copil ??? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: TV

- De ce tin moldovenii tarnacopul langa televizor? - Cand se strica un canal, sapa altul.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cubul

Intrebare:Ce e rosu si sferic? Raspuns: Un cub verde facut in Romania .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Posta

Un oltean se duce la posta sa trimita o scrisoare. Casiera:Par avion? Olteanu:Nu,nu pareti! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in elicopter

Doi politisti intr-un elicopter. -Bai, Vasile! Cei aia de sus? -Nu stiu, la asta ma gandeam si eu. Dupa un timp: -Vasile, m-am prins ce-i aia: -Ce e? -Instalatia de aer conditionat. -Cum ti-ai dat.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )