Libnet.ro
UNICEF

22:30

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La ochi

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La ochi

De ce te plangi, bade Gheorghe? Domnu doftor, nainte, cand ma uitam la o muiere, gata eram. Amu, pot sa ma uit si-o saptamana Bade draga, eu sunt doctor de ochi. Matale trebuie sa mergi la alt. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Oile

Un pictor vestit, aflat intr-o drumetie in munti, intalneste o turma si se adreseaza ciobanului; Bade, imi dai voie sa-ti pictez oile? Esti nebun, omule? Lasa-le asa albe cum sunt .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe bicicleta

Doi ardeleni, Ion si Gheorge, merg pe bicicleta. - Mai Ioane, vezi ca-ti bate lantul. - Nu te aud! Ce spui? - Vezi ca iti bate lantul! - Zii si tu mai tare. ! - Iti bateee lantuuul. - Nu te aud, ca imi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Nume

Un ardelean vrea sa-si schimbe numele. A ajuns la primarie si a fost intrebat: Cum te cheama? -Rahat Ion! -Mda. urat nume! Si cum ati vrea sa va cheme? -Rahat Vasile! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La bar

Doua blonde se plimba pe strada. Vezi barul asta? E deschis 24 de ore pe zi! Ce proasta esti! E deschis mai mult.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Politica

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Drum gresit

Un preot vede o prostituata in strada si-i zice: Stii ca esti pe un drum gresit? Stiu! Nu prea trece mai nimeni pe-aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La intamplare

Cum alegi cea mai proasta blonda dintrun grup de blonde? Iei una la intimplare! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Logodna

Doi moldoveni se iubeau foarte mult, dar nu erau logoditi. Intr-o zi, fata plangea foarte mult pentru ca era gravida si nu vroia. Iubitul ei ca sa o impece, sa nu mai planga, i-a spus: esti divina, mareat.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Stranut

Un oltean si un ardelean in tren. Stranuta olteanul. Ardeleanul: sanatate, numai bine! Stanuta din nou olteanul. Ardeleanul: tot ce-ti doresti, sanate, noroc! Stranuta si.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La culcare

De ce isi iau oltenii doua pietre cand merg la culcare? Cu una sting becul, iar cu cealalta verifica daca au inchis fereastra.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3232 seconds )