Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: In ploaie

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: In ploaie

Gheorghe si Vasile. Vasile il striga pe Gheorghe: -Tu, Gheorghe, vino in casa ca ploua! -Apoi, daca in casa ploua mai bine stau afara. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Stana

Un ardelean si un matematician in tren. Dupa un timp trec pe langa o stana. Ardeleanul: - 245 de oi. Dupa un timp mai trec pe langa o stana. Ardeleanul: - 281 de oi. Dupa alt timp mai trec pe langa alta stana.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cuvinte calde

Ioane,zi-mi si tu odata cateva cuvinte calde. Mario,sa te arda focul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La zoo

Ardelenii adora sa mearga la gradina zoologica. Ei pot sta cu orele in fata custilor ursilor koala si sa urmareasca indeaproape obiceiurile acestor animale zburdalnice si rapide.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Mancarea

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructi - si altili.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Binoclu

Bula se uita cu binoclu la o pereche care se sarutau. Strula merge acasa si il ve de pe Bula cand sa uita cu binoclu si ii zice: Ce faci mai ? Lasa perechea aia in pace mai bine te uiti si tu la sotia.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Stilistul

Se intalnesc doi amici pe strada : Mai, tu stii ce este un stilist? Da! Un moldovean care tine cu Steaua! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sotia

De ce moldovenii isi cauta nevasta inalta si daca se poate si blonda ? Pentru ca aceasta este singua posibilitate ca ea sa fie mai proasta ca el.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

La scoala la Bula invatatoarea ii intreaba pe elevi ce vor sa devina cand vor fi mari. Georgescu: -Inginer Popescu: -Doctor etc. Bula: -Urs -Pai cum asa mai Bula? il intreaba invatatoarea. -Vreau sa.

Cele mai tari bancuri despre leu, regele animalelor. Raspunsul amuzant pe care i-l da leul unui roman care cade in cusca sa

Va propunem o colectie de bancuri despre leu, regele animalelor. Propriile bancuri le puteti scrie la sectiunea de comentarii a acestui articol.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Scrisoarea

Alinuta ii scrie lui Mos Craciun: Draga Mosule, Am fost foarte cuminte, tot anul. Ma rog, am fost cuminte Ok, cateodata. La naiba! Las ca-mi cumpar eu cadoul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )