Libnet.ro
UNICEF

22:30

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Strada

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Strada

Doi ardeleni pe marginea unei strazi. Unul zice: - Vrei sa-ti arat ca eu pot trece strada asta in 10 minute. - Dar ce, ma, esti fulger? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bomba

Doi ardeleni citeau ziarul: - Bai Ioane, uite ce scrie in ziar: Obomba costa 3 milioane de dolari - Tulai, de n-ar cadea si in curtea noastra una! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Deltaplanul

Doi ardeleni merg la vanatoare. Dupa o vreme, obositi si fara nimic in tolba, hotarasc sa manance. Cum ei nu mananca, fara sa taga o horinca, reusesc sa se torpileze bine de tot si adorm, la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Piciorul

Doi ardeleni intr-un compartiment de tren. Unul din ei se uita lung la piciorul de lemn al celuilalt. Dupa o vreme il intreaba: - Di fag ii? - Noo, di stejar ii . - Dapai no, ii binee. - Cum sa fie.

Cele mai tari postari pe Instagram ale vedetelor de la Golden Globes 2019

Ceremonia de decernare a Golden Globes 2019 s-a vazut altfel, dar la fel de interesant, si pe paginile de socializare ale vedetelor. Iata cele mai tari postari ale acestora pe Instagram! .

Top 5 cele mai tari masini lansate anul trecut, potrivit lui JEREMY CLARKSON

Co-prezentatorul emisiunii The Grand Tour a intocmit topul 5 al celor mai tari masini lansate in 2018.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Prezervativul

Doi moldoveni: - Mai Ioane, cum te aperi tu impotriva SIDA? - Cu prezervativ, il port tot timpul. - Si nu-l dai jos niciodata? - Ba da, cand ma duc la toaleta si cand fac.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Stresul

Doi soti faceau dragoste. La un moment dat, se aude un ciocanit in usa. - Repede, fugi pe balcon! A venit barbatul meu! El se duce pe balcon si, dupa un timp, zice: - Nevasta, cred ca suntem stresati.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Sucul

Alinuta, ia micul de jun. Cand mama o vede ca se uita fix la o cutie si nu mai misca deloc, o intreaba: - Alinuta, de ce te uiti fix la cutia aia de suc si nu o bei? - Pai uite ce scrie pe ea:.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Urechea

- Mama, pot sa-i tai o ureche lui tata? - Nu! Mai lasa-l sa fiarba inca vreo 10 minute! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Darurile

Moldoveanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac?.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )