Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Strada

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Strada

Doi ardeleni stau pe marginea unei strazi: -Ma crezi ca pot trece strada asta in 10 minute? -Dar ce, ma, esti fulger? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Melcul

Se face concurs de prins melci la care participa un oltean, un moldovean si un ardelean. La sfarsitul concursului olteanul are o plasa plina, moldoveanul jumate, iar ardeleanul niciunul. Juriul il.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ploua

Gheorghe, Ion si Vasile stau pe prispa. La un moment dat Ion zice: -Io cred ca maine ploua! Dupa o ora Gheorghe spune si el: -Io cred ca nu! Dupa inca o ora Vasile, revoltat, se ridica si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La scoala de soferi

Cica o ardeleanca s-a dus sa ia lectii de soferie. Cand, la examen, proful o intreba:Stiti cumva cum functioneaza motorul masinii??? Ea: Pot sa explic cu cuvintele mele??? Proful:Da,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Manusile

Doi politsti discuta: De ce iti tot freci mainile? Ca mi-e frig Da de ce nu-ti bagi mainile in buzunar? Acolo am manusile.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in tren

Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului unde pe canapea statea tolanit Bula: Arme? Bani? Droguri? Nu, multumesc. O cafea, va rog .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Cainele

Doua blonde mergeau pe strada, iar una dintre ele exclama: Uita-te la cainele ala cu un ochi! Cealalta blonda isi acopera un ochi si zice: Unde? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La bar

La un bar, doua blonde trecute de prima tinerete discuta: Ii vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu. Ce ciudat La mine este exact.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Painea

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: - Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? - Da avem, de care doriti? - Pai aveti de mai multe feluri? - Da, de azi, de ieri si de alaltaieri.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bilet

In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la viseu? 20 de lei Decat sa dau 20 de lei, mai bine fac pe mine .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in gara

In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la Viseu? 200. 000 lei Decat sa dau 200. 000, mai bine fac pe mine .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )