Libnet.ro
UNICEF

19:15

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Belea in trafic

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Belea in trafic

Un politist opreste o masina condusa de o blonda deoarece mergea pe o strada, cu sens unic, in contrasens: Stiti unde mergeti? Nu dar trebuie sa fie rau tare acolo! Toti se intorc. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Blondele si bomboanele

I: De ce nu le plac blondelor bomboanele MM? R: Pentru ca sunt foarte greu de decojit.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Eu sunt daltonist

Un sofer este oprit de un politist fiindca a trecut pe rosu. - Va rog sa ma scuzati, eu sunt daltonist! - Si ce, la voi in Daltonia nu sunt semafoare? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Ohmul

Un ohm disperat se adreseaza unui alt ohm de pe strada : - Nu va suparati ! Spuneti-mi va rog unde este fabrica de paine . - Nu ma supar . Este langa fabrica de confectii . - Si va mai rog sa-mi spuneti unde este.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Soacra

Discutie intre doua blonde: - I-am cumparat soacra-mii un sampon din ala cu volume control. - Si, cum e ? - Nu e bun de nimic, inca o aud.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Unde fierb ardelenii palinca

Turistul intr-un sat din Ardeal; - Auzi bade, in satul asta, unde fierbeti voi palinca? - Dapai, domnule draga, vezi dumneata biserica aia? - Da. - No, numa acolo nu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: M-am indragostit de vecin

Alinuta era eleva in clasa a 10-a. Intr-o zi, vine acasa, intra in sufragerie unde era taica-su si spune: - M-am indragostit de vecinul de la etajul trei si o sa fug cu el. Taica-su fara sa isi mute privirea de la.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Butoiul cu tantari

Regele a chemat un ungur, un moldovean si un rus si le-a spus: - Cine va sta o ora in butoiul acela plin cu tantari va primi jumatate din imparatie si pe fiica mea de sotie. A intrat rusul in butoi si.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bula ai ceva sa-mi spui

Bula intr-o zi ii spune mamei sale: - Mama, ieri, dupa ce ai plecat, a venit o blonda buna acasa si tata a dus-o in camera si . - Shhhh! Sa spui asta cand e taica-tu de fata. Trece ceva vreme si vine tatal sau acasa.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Onorarea pariului

Un oltean si un ardelean urmaresc programul TV. Se transmit stirile: o femeie vrea sa se arunce de la etajul zece al unui bloc. - Pariez pe 100. 000 de lei ca nu se arunca, spune olteanul. - De acord, spuse.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Soti

O blonda la interviu: - Cati soti ai avut pana acum? - Doar ai mei? Sau asa. in general? .

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )