Libnet.ro
UNICEF

05:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Creditul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Creditul

Intr-o noapte, un domn. mai in varsta, ramane in apartamentul unei blonde. Dimineata, inainte de a pleca, domnul se adreseaza blondei: - M-am simtit foarte bine. Cat iti datorez? - Domnule, de data aceasta nu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Masina

Doua blonde: - Ce-ai patit fata, de ce mergi asa descentrata? intreaba una. - Ieri cand mergeam cu masina am deraiat de pe sosea pe trotuar si m-am izbit intr-un prost. raspunse cealalta. - Vai, sarmana de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Fulgerul

Doi prieteni stadeau de vorba la o bere. - Sotia mea blonda conduce ca fulgerul. - Adica foarte repede? - Nu, loveste copaci.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Oaspetele

Un oaspete la masa unui oltean. Olteanul: Mai ia o bucata de carne. Multumesc, am mancat deja doua bucati. De fapt, patru, dar tu mananca, cine sta sa le numere .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ghicitoarea

Ion si Gheorghe se intorc acasa dupa calatoria la Bucuresti. Ajung la gara, se urca in trenul de Cluj, isi gasesc doua locuri. - Mai Ioane, cat face trenul pana la Cluj? - Mult, ma. Toata ziua. - Si ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Analiza

Bula merge la doctor, care ii recomanda o analiza de urina. - Cat costa?, intreaba el. - 50 de lei, spune doctorul. - Cam scump, zice Bula, mai reflectez. A doua zi, Bula apare cu un borcan marisor, plin.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nevasta

De ce moldovenii isi cauta nevasta inalta si daca se poate si blonda ? Pentru ca aceasta este singua posibilitate ca ea sa fie mai proasta ca el.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Numarul de telefon

Se intalnesc doi ardeleni. Primul intreaba: - Tu mai tii minte, ma, ce numar de telefon are Ion? - Iaca, nu prea mai stiu. - Da` zi macar.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Emo

Doi emo discutau: Ea: Cat de tare ma urasti? El: Stai linistita, nu mai putin decat pe mine.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lucerna

Ion si Maria sunt proaspat casatoriti. intr-o zi, pe cand Maria era plecata de acasa, Ion trebaluia prin ograda. Apare Vasile si de departe ii striga: - Ioaneee! Mai Ioaneee! Vezi c.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Golanii

Un moldovean vine la munca dis-de-dimineata cu un ochi umflat, schiopatand si cu mana in ghips. Seful, mirat, il intreaba ce s-a intamplat. - Ah, nimic deosebit, raspunde moldoveanul. - Cum nimic domnule, cand.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )