Libnet.ro
UNICEF

21:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La doctor

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La doctor

O blonda merge la doctor: - Domnule doctor ,de fiecare data cand fac dragoste, ma doare. Doctorul introduce mana si intreaba daca o doare, blonda zice ca nu, baga mai mult, tot nu o doare, mai mult. si blonda scoase. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La benzinarie

O blonda se duce la o statie de benzina sa-si alimenteze masina. Aici il intreaba pe vanzator ce benzina are la pompa. Acesta raspunde: De 95 si de 98 La care blonda: Cum, nimic de anul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: De ce Alinuta e simtita de la distanta de caine

Alinuta catre mama ei: - Mama, cainele nostru are un simt olfactiv foarte dezvoltat. Imi simte mirosul de la 1 km! Mama: - Pai, atunci mai spala-te si tu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Profesoara

Profesoara: - Bula, cum se numesc persoanele care continua sa vorbeasca altora, desi e clar ca cele din urma nu mai sunt interesate de discutie? Bula: - Se numesc profesori,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La volan

- M-am saturat de mania asta a vitezei. E pentru a treia oara cand era cat pe ce sa ma omori!,se rasteste sotul infuriat la culme, catre blonda lui sotie, aflata la volan. Iubitule, te rog, mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cum a scapat un moldovean de tantari

Regele a chemat un ungur, un moldovean si un rus si le-a spus: - Cine va sta o ora in butoiul acela plin cu tantari va primi jumatate din imparatie si pe fiica mea de sotie. A intrat rusul in butoi si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: De ce cainele nu-i este de folos lui Gheorghe

- Nu am niciun folos dupa cainele asta! se plange Gheorghe vecinului sau. - Cum? Nu pazeste casa? - Nu chiar. De exemplu, noaptea trecuta a latrat atat de tare incat n-am auzit cand au venit.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La Caracal

Un caracalean da telefon la Radio Erevan si intreaba: - O femeie imi face avansuri. Ce sa fac?? - Feriti-va! Dupa fiecare avans intotdeauna urmeaza lichidarea! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Siret

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Militienii la bordel

Doi militieni se duc la un bordel proaspat deschis. Receptionerul le zice: - Ce doriti, baieti? - Am vrea sa f***m si noi ceva. - Si cati bani aveti? - Vreo 100 de lei. - De banii astia, iesiti voi afara, mergeti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Semaforul

De ce danseaza blondele la semafor ? Cred ca-i discoteca.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )