Libnet.ro
UNICEF

20:16

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La ginecolog

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La ginecolog

O blonda frumoasa merge la ginecolog. - Nu stiu ce sa ma mai fac, se vaita blonda. De fiecare data cand fumez, imi vine sa fac sex. - Mai intai, trebuie sa va linstiti, zice doctorul. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Aer

Care e asemanarea dintre o blonda si un balon? Amandoua au aer in cap.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bona

Ei, cum te-ai descurcat cu micutul in lipsa mea? o intreba mama pe tanara blonda, baby-sitter. Foarte bine, doamna! A inghitit un gandac dar i-am dat imediat sa bea putin.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La plaja

La plaja, doua blonde: - Fata, ia uite la gagiul ala, parca ar fi un vultur ! - Tu, fata, dupa privire ti-ai dat seama ? - Nu, fata, dupa unghiile de la picioare.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Care este capitala Angliei...

Examen in politie: - Ce capitala are Marea Britanie? Liniste. O voce din spate: - Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de mari! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: 2 boi

Doi politisti dau examenul de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul: Pe camp sunt doi boi. Al doilea: Nu e bine! Lumea o sa creada ca noi suntem boii. Stai ca stiu eu una mai buna.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: inceputul lumii

La inceputul lumii a venit un moldovean la Sf. Petru, fiind trimis de Dumnezeu. Cum toti si-au ales din raft cate o calitate, can a ajuns moldoveanul mai ramasesera doar doua, asa ca Sf. Petru i-a spus: - Hai, alege s.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Lectia de matematica

Copilul unui gabor isi ruga tatal: - Tata, tata, ma inveti sa numar pan la 100? La care politistul, iritat: - Bai, ia mai du-te! Eu sunt politist, nu profesor la Harvard! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Viseu

In gara un moldovean la casa de bilete: - Doamna cat costa un bilet la Viseu? - 25. 000 lei, bade. - Atata? - Da. - Apoi atata nu dau. mai bine ma pis pi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cainele

O familie de moldoveni ia masa impreuna. Dupa ce strange vasele, fiul spune: Mama, tata iar s-a imbatat ! Mama: De unde sti? Fiul: Danseaza si se pupa cu canele afara.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Revelionul

Alinuta si prietena ei se intorceau de la Revelion pe la 3 dimineata. Neavand nici un mijloc de transport si nici bani de taxi, ele s-au hotarat sa fure un autobuz dintr-un garaj pe langa care tocmai.

ştiri de la B1

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )