Libnet.ro
UNICEF

23:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Luna sau Londra

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Luna sau Londra

Doua blonde: prima o intreaba pe cea de-a doua: Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra? Fata dar proasta mai esti, vezi tu Londra de aici? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Scoala de soferi

- Stii care e paradoxul scolii de soferi? intreaba o blonda pe prietena sa. - Nu, care? - Ca sa iei examenul, trebuie mai intai sa cazi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Varsta

O blonda este intrebata cati ani are: - Asa, o clipa, sa calculez. Cand m-am casatorit aveam 20, iar sotul- 40. Eram de 2 ori mai mica decat el. Asadar, daca el acum are 70, eu am 35.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Baloane...

Care e asemanarea dintre o blonda si un balon? Amandoua au aer in cap.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: E foamete

Doi ardeleni, unul mai grasut si unul mai slabut, stau de vorba. Unul dintre ei zice: - Mai Ioane, daca te-ar vedea vreun strain ar zice ca e foamete in tara. - Da??!!. dar daca te-ar vedea pe tine, ar.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La opera

Bula ajunge la opera cu intarziere. Plasatoarea il conduce spre locul sau si ii recomanda: - Va rog sa va ocupati locul cat mai in liniste. - De ce?- intreaba Bula. Deja au adormit toti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Interviul de angajare

- Domnule, ce meserie aveti la baza? este intrebat Bula la un interviu de angajare. - Sunt pictor, raspunse el. - Interesant. Si ce anume pictati mai exact? - Cai verzi pe pereti.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bilet la film

Un ardelean cumpara un bilet pentru a intra la film. Dupa cateva secunde se intoarce si mai cumpara unul. Casierita il intreaba: - Daca voiai doua bilete de ce nu ai cerut de prima data? - Eu vreau numai un.

CeLE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha !.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La cununie

-Cetatene Bula Popescu,o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci?Pai de ce am mai venit pana aici? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Temele copilului

Mama lui Bula ii verifica adesea temele lui Bula. Dar intr-o zi la matematica gasi o pagina libera. Dar, n-ai scris nimic pe aceasta pagina! Mama, aceasta pagina este de calcul cu mintea! .

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )