Libnet.ro
UNICEF

22:31

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pisica

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pisica

Doua blonde la taclale. Una din ele zice: - Fata, mi-a murit pisica dupa ce i-am facut baie. La care cealalta zice: - Fata, dar tu nu stii ca pisicile nu se spala? La care prima blonda ii. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Brunetele

Intrebare: - De ce nu sunt si brunete proaste? Raspuns: - Pentru ca toate s-au facut blonde! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Colt

- Cum zapacesti o blonda? - O pui intr-o camera rotunda si ii spui sa se aseze intr-un colt. - Cum te zapaceste o blonda pe tine? - Iti spune ca s-a asezat.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Urechile

O tipa merge la un chirurg plastic: Doctore, mi-am pierdut urechile intr-un accident, va rog ajutati-ma? Nicio problema, va montez o pereche de urechi de la o blonda Va deranjeaza? Nu nu.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lapte

Doua picaturi de lapte indragostite ganguresc. intreaba ea: Dragul meu, ce-ai zice sa ne casatorim si sa avem multi copii impreuna? Asta cu copii nu merge, din pacate, la mine. Stii,.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La film

Un oltean cumpara un bilet pentru a intra la film. Dupa cateva secunde se intoarce si mai cumpara unul. Casierita il intreaba: - Daca voiai doua bilete de ce nu ai cerut de prima data ? - Eu vreau numai unul, dar.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ocupatia

Un politist catre doua fete imbracate foarte provocator: - Ce cautati pe strada la ora 3 dimineata ? - Stiti, eu sunt stewardesa, am cursa la ora 4 si a trebuit sa plec mai devreme catre aeroport.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Binoclu

Alinuta mergea pe strada cu doua furculite in mana si striga: Cine vrea sa se uite prin binoclu? Satisfactie garantata! Gratis! Un trecator naiv se arata interesat. Alinuta ii baga.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Pietrele

I: De ce isi iau oltenii doua pietre cand merg la culcare? R: Cu una sting becul, iar cu cealalta verifica daca au inchis fereastra.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Urata

Rodica e cea mai uratica fata din clasa. intr-o zi, Bula o intreaba: Rodica, stii ce o sa patesti tu cand o sa fii mare? Nu. Nimic.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La scoala

- Ce mai e nou pe la scoala, fiule? - Nimic! Mi-au prelungit contractul pentru clasa a IV-a! .

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )