Libnet.ro
UNICEF

20:15

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Rechinii

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Rechinii

Se intalnesc doi rechini: Ieri am inghitit un oltean. Trei zile am mai putit a praz! La care celalalt: Eu am inghitit acum cateva zile o blonda. Avea capul asa de gol ca trei zile nu m-am mai putut. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Test de sarcina

Doua blonde stau de vorba: Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina! Cealalta, foarte curioasa: Si au fost grele intrebarile? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Ochelari de soare

Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba: Aveti ochelari? Pentru soare? Nu, nu, pentru mine! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La volan

O blonda merge pe strada cu masina si o ia pe contrasens. O opreste un politist si o intreaba: Stiti de ce v-am oprit? La care blonda zice: Clar, vrei sa iesi cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La bar

Se intalnesc doi politisti intr-un bar. Ce bei, il intreaba unul pe celalalt? Pai, ce bei si tu, nu am pretentii. Doua cafele, cere politistul barmanului. Da-mi si mie doua, zice celalalt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe geam .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Magnatul cu Mercedes

Un magnat rus, cu un Mercedes ultimul racnet, este oprit in trafic de un politist. in spatele lui mai opresc o ambulanta si o masina de pompieri. Politistul intreaba: Astea pentru ce sunt? Va.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dupa blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De ce? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ardeleanul si olteanul in tren

Un ardelean si un oltean merg cu trenul. De plictiseala, olteanul incepe sa cante: Ma facu mama oltean, mai La care ardeleanul impaciuitor: No, de-acuma treaba-i facuta.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul de televizoare

Un moldovean nu se descurca prea bine prin oras si intreaba pe cineva: - Nu va suparati , caut magazinul de televizoare! - Nu ma supar, zice celalalt, cautati-l! .

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )