Libnet.ro
UNICEF

12:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Sotul si amantul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Sotul si amantul

La un bar, doua blonde trecute de prima tinerete discuta: - ii vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu. - Ce ciudat La mine este exact. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Sotul si amantul

La un bar, doua blonde trecute de prima tinerete discuta: - ii vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu. - Ce ciudat La mine este exact.

Cele mai tari bancuri despre uituci. De ce-si cumpara un seic doua Rolls-Royce la distanta de cateva zile

Va propunem o colectie de bancuri despre uituci. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii glumele de acest fel pe care le cunoasteti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Liceul

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pe autostrada

O blonda cu mergea pe autostrada cu 19 km la ora. O opreste politia si ii zice: Domnisoara, de ce mergeti pe autostrada doar cu 19 km la ora? Pai, daca asa scrie pe indicatoare! A19!!!, raspunde.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cuvintele

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Leacul pentru lene

Ce isi doresc cel mai si cel mai mult ardelenii: - Ce vrem? - Un leac pentru lene! - Cand il vrem? - Mai incolo! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Frumusetea si prostia

Moldoveanul soseste cu intirziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarit: - imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decit frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bicicleta

Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon: - Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara maini!!! Dupa inca o tura: - Uite,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Palinca

Turistul intr-un sat din Ardeal; - Auzi bade, in satul asta, unde fierbeti voi palinca? - Dapai, domnule draga, vezi dumneata biserica aia? - Da. - No, numa acolo nu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Luna

La scoala: - Luna este atat de mare, incat ar incapea sa locuiasca pe ea un milion de oameni! Bula: - Si ce se intampla cu ei cand e luna plina? .

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )