Libnet.ro
UNICEF

20:45

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in biblioteca

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in biblioteca

Bulisor, pe care raft din biblioteca ai pus cartile de matematica? La raftul de carti horror. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Probleme

Bula, unde ti-e tema la matematica? S-a sinucis, doamna profesoara! Cum adica Bula, s-a sinucis? Pai stiti cate probleme avea saraca?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

La scoala la Bula invatatoarea ii intreaba pe elevi ce vor sa devina cand vor fi mari. Georgescu: -Inginer Popescu: -Doctor etc. Bula: -Urs -Pai cum asa mai Bula? il intreaba invatatoarea. -Vreau sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Sticla

Ofiterul de la centrul de recrutare il intreaba pe Bula: Recrut, ce-i cu ochiul dumitale? E un ochi artificial. Si din ce e facut un ochi artificial? Din sticla, domnule ofiter.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Soacra

De ziua soacrei, Bula se prenzinta cu un pachetel intr-o mana si cu o pusca in cealalta. -La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur. -Multumesc, Bula. Dar cu pusca ce vrei s.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Apa

-Bula, da-ne un exemplu cum poate fi folosita puterea apei. -De exemplu, mama plange pana tata ii cumpara o rochie noua .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Speranta

Bula a vizitat la spital invatatoarea rau bolnava: Nu exista nici-o speranta, povesteste el trist colegilor de clasa, maine revine la scoala! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Semnalizare

Un politist opreste o blonda care era sa calce o batranica. De ce nu ati semnalizat? Pentru ca nu am vrut sa o sperii! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Stilistul

Se intalnesc doi amici pe strada : Mai, tu stii ce este un stilist? Da! Un moldovean care tine cu Steaua! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Samanta

In strada, era o babuta care vindea samanta la 1 leu cosuletul. Un oltean trecea in fiecare zi pe acolo si ii lasa 1leu, dar nu-si lua niciodata samanta. Intr-o dimineata, batrana il opreste, vrand.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in trafic

Un politist rural isi pune cascheta alba si iese la sosea. Opreste un automobilist care depasea vizibil viteza admisa. Acesta se justifica: Stiti, eu sunt medic primar si ma grabesc la o.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )