Libnet.ro
UNICEF

15:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Box

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Box

Ora de anatomie. - Care muschi sunt pusi in actiune, daca eu fac box?, intreaba profesorul. Bula: - Muschii mei faciali ai rasului! . continuă pe B1

Cele mai tari bancuri despre purici. Care este culmea mizeriei?

Va prezentam o antologie de bancuri despre purici. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii popriile bancuri de acest fel pe care le cunoasteti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Prietena

Bula si Bubulina stau la plaja. - Ai vazut-o, draga, pe fata aceea care zambea la mine? zice mandru Bula. - Da, iubitule. Si pe mine m-a bufnit rasul cand te-am vazut prima oara.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Interviul de angajare

- Domnule, ce meserie aveti la baza? este intrebat Bula la un interviu de angajare. - Sunt pictor, raspunse el. - Interesant. Si ce anume pictati mai exact? - Cai verzi pe pereti.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Nevasta

Un sofer, 150 km/ora. Vede girofarul de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul: Ce pot sazic, mi-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Psihologul

Mama, mama, nu mai vreau la psihiatru! - Nu ma intereseaza ce vrei tu, vreau sa stiu de ce plangi de fiecare data cand te bat.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politete

Un politist in autobuz. inghesuiala mare, caldura. Cineva stranuta. Politistul: - Cine a stranutat? Liniste. - Cine a stranutat?! insista politistul grav. Lumea nu mai respira. Politistul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Leii

Discutie intre ardeleni: Mai Gheorghe hai sa te intreb ceva: Ce faci cand esti inconjurat de lei din toate partile? Nu stiu. habar nu am, ce pot sa fac? ii bagi in buzunar,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Penalty

Cum spun moldovenii la penalty? Pleznitura di osanda! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Broasca

Un ardelean mergea pe o punte, cand observa venind spre el o broasca. Se opreste si isi spune: - No, asta ori vine de undeva , ori se duce undeva.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Paharul

De ce isi pun oltenii la culcare pe noptiera un pahar cu apa si unul gol? R: poate le e sete, poate nu! .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )