Libnet.ro
UNICEF

07:30

CELE MAI TARI BANCURI BULA: Cum va plac ouale?

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI BULA: Cum va plac ouale?

Era Bula la scoala si intreaba niste colegi: - Ba, voua cum va plac ouale de Pasti? Unu: Rosii Altu: Verzi. La care Bula: -Mie imi plac. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ginecolog

Bula, necajit, vorbeste cu ginecologul sotiei lui: - Doctore, sunt casatorit de trei ani. In primul an, nevasta-mea a nascut un baiat, in al doiea an, a nascut gemeni, in al treilea an, tripleti. Ce ma fac? - Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ora de geografie

Profesorul de geografie: - Bula, te-ai pregatit pentru azi? - Da, domn profesor. - Atunci spune-mi unde sunt Muntii Apuseni? - La pagina 98, domn profesor.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Amantul

- Bine, ma Bula, acum ca ai aflat cine este ala cu care se vede nevasta-ta, de ce nu il nenorocesti, cum ziceai? intreaba un prieten. - Eh, eu sunt un om rabdator, calm. astept, raspunde Bula. - Astepti? Ce.

Cele mai tari cautari pe eMAG: aparatul care strange salamul si urzeala manelelor

EMAG a venit cu al doilea cel mai asteptat top al anului: cele mai tari cautari. Daca cele de la Google au fost si n-au fost amuzante, acum e cu totul altceva. in 2019, utilizatorii au cautat.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: X

La campionatul X, romanii au luat prima zi o medalie, a doua zi au mai luat inca una, iar in a treia zi i-au prins.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Inelul

Ion ii spune Mariei : - Tu Marie, mai stii inelul ala fain pe care l-am pierdut ? Stii ce-am gasit azi cand veneam spre casa ? - Ai gasit inelul ? - Nu ! Am gasit gaura din buzunar prin care o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in noaptea nuntii

In Ardeal, el si ea in noaptea nuntii: - Draga mea, vrei mai intai una mica? - Valeu, ai doua? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Canarul

O blonda si-a cumparat un canar. Dupa cateva zile, a fost victima mai multor violuri fiindca se lauda peste tot ca ea are cea mai frumoasa pasarica din lume! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cursul de economie

La cursul de Economie: - . Si tineti minte, cu cat facem lucrurile mai prost, cu atat vom deveni mai puternici! zise profesorul studentilor sai. - Cum asa, domnule profesor?! se auzi Alinuta din sala. Glumiti, n.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Femeile si halterele

- Am o prietena care a inceput sa faca haltere, ca sa intinereasca. - Si acum pare mai tanara? - Intr-adevar, acum nu mai arata ca o femeie de 40, arata ca un barbat de 38.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )