Libnet.ro
UNICEF

13:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Locul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Locul

Micutul Bula catre maica-sa: - Mama, ieri cand eram in autobuz, tata mi-a zis sa ma ridic si sa ofer locul unei doamne. - Foarte frumos din partea ta, Bula! - Dar mama, eu stateam in poala la. continuă pe B1

Cele mai tari bancuri despre nunta. Cum sperie mirii un pusti pus pe sotii

Va prezentam o colectie de 10 bancuri despre nunti. Ne puteti scrie de la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le cunoasteti.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cerul

Bula priveste linistit apusul , cand apare Itic si-l intreaba: - Ce faci? Bula raspunde, fara sa inceteze sa priveasca cerul: - Nimic. Celalalt intreaba:- Si nu te.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bradul

Bula vine acasa zgariat tot pe fata, pe gat, pe maini. - Doamne sfinte, ce s-a intamplat? - Am facut hora in jurul bradului. - Pai, si de ce esti zgariat in halul asta? - Eram.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Chimia

- Bula, care e materia ta preferata la scoala? - Chimia. - Cum asa, ca in clasa a V-a inca nu se invata? - Tocmai de aceea! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cuiul

Un moldovean urca in tren si vrea sa-si puna bagajele sus, cand observa ca nu mai are loc, scoate un cui din buzunar il propteste in perete si ii arde un cap de mama focului. Surpriza, cuiul nu intra,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Bataia

Intr-o sectie de politie intra un cetatean cu o coala de hartie in mana. in hol pe o banca, mai erau cativa indivizi cam dubiosi. Cetateanul intreaba: - Nu stiti unde se bate la.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Masina

I: - Daca zici ca stii cine ti-a furat masina, de ce nu-l reclami la politie? R: - Il las mai intai s-o repare si pe urma il reclam.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Prezervativul

Doi moldoveni: - Mai Ioane, cum te aperi tu impotriva SIDA? - Cu prezervativ, il port tot timpul. - Si nu-l dai jos niciodata? - Ba da, cand ma duc la toaleta si cand fac.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Accidentul

Doi ardeleni taiau lemne, iarna, frig naprasnic. - D-apoi, vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi? - De cand am avut accidentul, nu o mai port! - Ce accident? - Mi s-a oferit o palinca si nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canalul

I: - De ce tin moldovenii tarnacopul langa televizor? R: - Cand se strica un canal, sapa altul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )