Libnet.ro
UNICEF

12:15

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Paine

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Paine

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? Da avem, de care doriti? Pai aveti mai multe feluri? Da, de azi, de ieri si de. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Extraterestrii

Bula merge la scoala. Vine pauza. Se duce Bula la colega sa de banca si ii zice: Imi dai si mie o poza cu tine? De ce? Nu poti sa dormi fara mine? Nuuuu. Vreu sa-i arat mamei mele ca exista.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Razboi

Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul. - E cineva acolo ? - E cineva acolo ? - Mai bine ma duc in padurice . - Mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Banii

Bula: - Bunico da-mi 100 de lei Bunica: - Pana cand? Bula: - Pana nu-ti dau una .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Facebook

Bula ajunge la scoala, Alinuta ii arunca o hartie mototolita in cap strigand: Head Shot! El ia cartea si ii plesneste una peste fata: FACEBOOK! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si caute si ele un brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare una dintre ele ii spune celeilalte: - Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad pe care il gasim.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Negru

Intr-un oras cu luminile stinse merge o masina cu farurile stinse. La un moment dat masina loveste un negru. Cum isi da seama soferul ca era nergu? Era ziua afara .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie. S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi. La subofiteri liniste mare. Dupa vreo ora de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Piciorul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intamplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a castigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Leganatul

Mama: Alinuta nu-l mai legana pe tata. Alinuta: Da. Mama: Alinuta nu-l mai legana pe tata ca te spanzur si pe tine! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Londra

Doua blonde: prima o intreaba pe cea de-a doua: Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra? Fata dar proasta mai esti, vezi tu Londra de aici? .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )