Libnet.ro
UNICEF

19:00

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Temele copilului

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Temele copilului

Mama lui Bula ii verifica adesea temele lui Bula. Dar intr-o zi la matematica gasi o pagina libera. Dar, n-ai scris nimic pe aceasta pagina! Mama, aceasta pagina este de calcul cu mintea! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Tumbe

Moare Bula si ajunge in Rai. Cum intraacolo ramane uimit,toate femeile care se gaseau acolo mergeau cativa pasi si faceau 1-2-3 tumbe inapoi. Sfantul Petru il vede si merge spre el. Bula.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bunicul

Bula: Bunicule, cine a innegrit Marea Neagra? Bunicul: Alta intrebare interesanta n-ai gasit? Bula: Ai dreptateAtunci, spune-mi cine a omorat Marea.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La posta

Merge Bula la posta si ii spune postasului -Nu va suparati, astept o scrisoare! -Nu ma supar, asteptati! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La cununie

-Cetatene Bula Popescu, o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci? Pai de ce am mai venit pana aici? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pasarea

Alinuta viseaza intr-o noapte ca vine o pasare la ea si ii spune: - Te mariti sau te mananc! Ea se trezeste si o striga pe mama ei, care era in cealalta camera. - Ce s-a intamplat, Alinuta? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Obiceiuri

Un oltean, dupa vreo 4 ani de lucru in Italia se intoarce in patria-mama. intr-o seara se duce in vizita la un cumatru in alta zona a tarii. A luat o sticla de Martini si niste banane pentru fiul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fratele

-Alinuta, nu stii unde a disparut neastamparatul de frate-tu? intreaba mama. -A iesit la joaca,zice Alinuta. -Nu stii, si-o fi luat ceva in cap? -Cum sa nu, i-am dat eu un.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Tuchi

Doua prietene moldovence se intalnesc dupa multi ani de cand nu s-au vazut si se duc la una din ele acasa sa mai povesteasca. Acasa era sotul acesteia care o intreaba: -Tuchi, nu stii unde imi sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noaptea nuntii

In Ardeal, el si ea in noaptea nuntii: - Draga mea, vrei mai intai una mica? - Valeu, ai doua? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Testamentul

Dupa ce termina de redactat testamentul, politistul ii spune avocatului : Sa stii ca mai am o ultima dorinta! Care anume? intreaba curios avocatul. Sa fiu incinerat dupa moarte, iar.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )