Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vaduva

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vaduva

La cei 68 de ani ai sai, o vaduva avea din nou un pretendent, pe Bula. O data, acesta o mangaia pe genuchi, apoi spuse: - Acum, o sa zici, probabil, ca pot sa te privesc, dar sa nu te ating. - Oh,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Campul de instructie

Bulape campul de instructie. Dupa cateva comenzi neexecutate de Bula, capitanul striga: Aviatie inamica la joasa inaltime! Tot plutonu ia pozitia regulamentara, numai Bula pozitia de drepti in mijlocul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Iarna pe ulita

-Bula ai citit Iarna pe ulita ? -Cum domnu profesor eu nu am citit nici vara pe terasa si ma intrebati daca am citit iarna pe ulita? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: inghetata

- Uite, Bula, zice un prieten, dincolo pe strada sunt doua dame care mananca inghetata. Dupa cum vezi, una linge si cealalta musca din inghetata. Poti sa-mi spui care dintre ele e cea.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Teza la chimie

Dupa teza la chimie, Alinuta: Ma Bula, io te-am vazut c-ai copiat dupa mine. O sa se prinda profa! Taci fata, ca nu se prinde. unde-ai scris tu ion pozitiv,eu am scris gheorghe.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Tuchi

Doua prietene moldovence se intalnesc dupa multi ani de cand nu s-au vazut si se duc la una din ele acasa sa mai povesteasca. Acasa era sotul acesteia care o intreaba: -Tuchi, nu stii unde imi sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Turme de oi

Merge un reporter la un ardelean si vede doua turme de oi pe doua dealuri si il intreaba pe bade: - Bade, da care oi dau lapte mai bun? -Dapoi alea albe. - Si alea negre? - Dapoi s-alea. - Bine bade, da care oi.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Copil

Un politist discuta cu doi colegi: Bai, copilul meu e prost, nu stie cat face 1 minus 1. Ba, al meu e si mai prost, zice al doilea, nu stie cat face 1 plus 1. Al treilea: Nu stiti ce vorbiti,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunicul ciocaneste

Alinuta: Mama, mama bunicul ciocaneste. Mama: Lasa-l sa ciocaneasca. Alinuta: Mama bunicutul ciocaneste inca! Mama: Lasa-l sa ciocaneasca! Alinuta: Mama bunicutul nu mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Oaza

Intr-un desert Alinuta intalneste o caravana, la care intreaba: -Nu vasuparati, unde este prima oaza? -Mergeti drept inainte si vinerea viitoare o luati la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulger

Doi ardeleni pe marginea unei strazi. Unul zice: - Vrei sa-ti arat ca eu pot trece strada asta in 10 minute. - Dar ce, ma, esti fulger? .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )