Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai tari bancuri cu si despre betivi. Ce se intampla cand o bere si un coniac se intalnesc intr-un stomac

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari bancuri cu si despre betivi. Ce se intampla cand o bere si un coniac se intalnesc intr-un stomac

Va propunem o colectie de zece bancuri despre bativi. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le stiti. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La cinema

I: - De ce stau oltenii la cinema in ultimele randuri? R: - Cine rade la urma, rade mai bine .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Animale de companie

Alinuta intra la pravalia de animale de companie si spune zambind: As dori un iepuras. Oare sa fie acesta maro si catifelat? Sau acesta alb si pufos? Cred ca pentru gusturile pitonului meu, e totuna! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in priza

Doi olteni intr-o camera de hotel. Unul observa ca celalalt isi baga sireturile de la bocanci in priza si il intreba: - Ce faci ba acolo? La care acesta mirat ii raspunde: - Imi usuc.

CELE MAI TARI BANCURI POLITISTI: Cum se descurca doi politisti la examenul de limba romana

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca noi suntem.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Puricele

Un purice intra val-vartej intr-un bar, comanda un whisky dublu, il da peste cap, merge la etaj, frige o femela, iese pe balcon si sare. Aterizeaza pe burta in praf: - La naiba, iar mi-au furat.

CELE MAI TARI BANCURI cu BULA: in RAI

Moare Bula si ajunge in RAI. Cum intra acolo ramane uimit,toate femeile care se gaseau acolo mergeau cativa pasi si faceau 1-2-3 tumbe inapoi. Sf. Petru il vede si merge spre el. Bula il intreaba: -De ce fac femeile .

CELE MAI TARI BANCURI cu OLTENI: Ion si Maria

Un caracalean da telefon la Radio Erevan si intreaba: - O femeie imi face avansuri. Ce sa fac?? - Feriti-va! Dupa fiecare avans intotdeauna urmeaza lichidarea! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La divort

Nevasta ardeleanului baga divort. La judecator: Domnule, de zece ani suntem casatoriti si nu am facut inca dragoste! Judecatorul catre ardelean: Tu ori nu vrei, ori nu poti, ori nu stii De putut pot,.

CELE MAI TARI BANCURI MOLDOVENI: Cum a scapat un moldovean de tantari

Regele a chemat un ungur, un moldovean si un rus si le-a spus: - Cine va sta o ora in butoiul acela plin cu tantari va primi jumatate din imparatie si pe fiica mea de sotie. A intrat rusul in butoi si.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Musca

Era o data o musca, ce zbura permanent. Zi si noapte, noapte si zi in continuu. Asta pana intr-o zi cand a obosit si s-a hotarat sa lase elefantul jos, la sol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )