Libnet.ro
UNICEF

18:45

CELE MAI TARI BANCURI CU MARIA SI ION: - Dar ce faci tu la fereastra acolo?

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MARIA SI ION: - Dar ce faci tu la fereastra acolo?

Maria catre Ion, punandu-si capul tandru pe umarul lui: - Ioane, ce ai gasit tu la mine de m-ai luat de nevasta? - Nu stiu. raspunse Ion, ca eram beat. *** Mario, nu stiu cum sa-ti spun . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU FLORI: intr-o florarie non-stop intra un tip bine imbracat, dar vizibil nedormit si obosit...

Ion vine acasa praf de beat si gaseste usa incuiata. Marie, deschide usa! striga Ion. Nu-ti deschid Ioane, ca esti beat! Marie, deschide usa! Nu-ti deschid Ioane! Marie, am un buchet de trandafir.

CELE MAI TARI BANCURI CU PENSIONARI: La banca se infatiseaza un batranel care cere sa i se acorde un credit destul de mare...

La farmacie vine o batrana de 80 de ani cu o reteta. Farmacistul o intreaba: - Reteta este pentru dvs. ? Da. - Stiti ca este o reteta de anticonceptionale? Acestea nu va fac nimic. - Ba da, ma fac.

CELE MAI TARI BANCURI CU CIOBANI: - Baciule, zice un turist, pui pariu cu mine ca intr-un minut iti spun cate oi ai?

Doi ciobani la restaurant Doi ciobani merg la un restaurant mediteranean. Dupa ce citesc meniul il intreaba pe chelner - Domle draga, ce is acelea fructe de mare? - Caracatita, calamar, rac, creveti, raspunde.

Cele mai frumoase urari de Sfanta Maria. Transmite-le un mesaj din suflet celor dragi

Nasterea Maicii Domnului este sarbatorita in fiecare an pe data de 8 septembrie si mai este cunoscuta in popor sub denumirea de Sfanta Maria Mica. Cu aceasta ocazie, 2,2 milioane romani isi serbeaza numele. Cele mai frumoase urari si mesaje transmise din suflet celor dragi de Sfanta Maria Celor dragi, reprezentand rude, prieteni, colegi de .

Mesaje de Sfanta Maria pentru toti cei care poarta acest nume. Cele mai frumoase urari

An de an, isi serbeaza onomastica de Sfanta Maria aproximativ 2 milioane de romani. Dintre acestia, circa 1,8 milioane sunt femei. in acest articol iti vom prezenta cateva sugestii de mesaje, sms-uri cu urari si felicitari pentru rudele si pentru persoanele dragi tie. Asadar, nu rata ocazia de a le spune un calduros La multi .

Cat de rapide vor fi cele mai iuti trenuri si de ce NU vom vedea prea multe care sa ruleze cu peste 350 kmh

Cateva tari mari, in frunte cu China, au construit retele intinse de trenuri de mare viteza si cele mai rapide ruleaza cu peste 300 kmh pe unele portiuni. Desi un tren maglev de test a depasit chiar si 600 kmh si desi apar din cand in cand stiri despre trenuri de pasageri ce vor rula cu peste 400 kmh, astfel de viteze vor ramane extraordinar de rare. Trenurile de super-viteza creeaza si probleme, nu doar rezolva unele, iar in articol puteti citi care sunt aceste probleme si de ce nu ar trebui sa ne asteptam la trenuri si mai rapide decat cele din prezent.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Buzaul, judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 187 - continua sa fie in Bucuresti. Judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate este Buzau, urmat de Bacau.

Care sunt cele mai sigure coduri PIN la carduri. Sigur nu stiai care sunt combinatiile nefolosite de romani

Nu stii ce PIN sa-ti pui la card? Iata cateva din optiunile cele mai sigure pe care le-ai putea avea. Care sunt combinatiile cel mai putin folosite de catre romani? Cele mai nefolosite PIN-uri la carduri Sunt cateva intrebari pe care unii oameni poate nu si le-au pus, in timp ce altii nu au gasit .

Cele mai loiale zodii. Nu trebuie sa le pierzi niciodata din viata ta

Astrele indica cei mai loiali parteneri in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut. Care sunt persoanele pe care nu trebuie sa le pierzi din viata ta? Pe acestea trebuie sa le pastrezi cu orice pret. Care sunt cele mai loiale zodii? Oamenii care cred ca astrele pot indica lucruri imprevizibile desprinse din anumite .

Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidat are cele mai mari sanse la primariile de sector si la Capitala

Alegeri locale 2020 in Bucuresti. La alegerile locale 2020 s-au inscris noua candidati in cursa electorala, care are loc in 27 septembrie 2020, pentru obtinerea mandatului de Primar al Capitalei. La primariile de sector sunt inscrisi peste 100 de candidati. Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidati au cele mai mari sanse la primariile de .

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )