Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bananele

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bananele

Un oltean, dupa vreo 4 ani de lucru in Italia se intoarce in patria-mama. Intr-o seara se duce in vizita la un cumatru in alta zona a tarii. A luat o sticla de Martini si niste banane pentru fiul. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Parasuta

Un oltean hotaraste ca trebuie neaparat sa se apuce de skydiving. Se duce tipul la un club. Astia il baga in primul avion. La momentul potrivit, deschide usa avionului si se arunca. Trage de sfoara. dar.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Hulk

Hulk sta de vorba cu un moldovean. Hulk : De fiecare data dupa ce ma enervez ma trezesc la zeci de kilometri departare de orce urma de civilizatie fara haine fara nici nu ban sau fara nici un act la mine si fara sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Scrumiera

Un moldovean se duce la un bar si striga: -Marman, adu un rachiu ca ma ardie buzili! Barmanul aduce, dupa cinci minute, iar: - Marman, adu un rachiu ca ma ardie buzili! Barmanul nervos aduce, dar dupa cinci.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Aschia

Bula la scoala. Profesorul: - Copii astazi spunem bancuri. Bula: - S-a dus tata in padure, la lemne, si taind la ele, o aschie la nimerit drept in cur. Prof: - Bula, spune si tu mai pe ocolite. Bula: - S-a.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Mai tarziu

Intr-o intersectie se tamponeaza 2 masini. Se dau jos soferii: unul este politist, altul un rabin. - Sa multumim lui Dumnezeu ca n-am patit-o mai rau - zice rabinul si scoate o sticla de bautura.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE:Zidul

I: - De ce se sparge un zid cand il loveste o blonda cu capul? R: - Cel mai destept cedeaza .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Sotia

Gheorghe si Ion stau de vorba: - Ioane, sotia mea nu stie sa gateasca, nu stie sa se imbrace, nu stie nimic. - Lasa Gheorghe, a mea e si mai proasta, i-am cumparat frigider si ea tot de mana spala.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La ora

Bula ajunge la scoala, obosit, si pune capul pe banca. Cand, mai sa adoarma, vine profesoara. Profesoara: - Bai, tu poti sa dormi la ora mea? Bula: - Daca ati vorbi mai incet, as.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ursul

Fratele Alinutei, Alin) - Mami de ce fuge ursul? mama) - Pentru ca il alearga sora ta, puiule.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cuiele

Un ardelean se urca grabit in tramvai. Pune sapca pe un scaun si merge rapid sa-si perforeze biletul. Cand vine la scaun, uita de sacosa, se aseaza pe ea, dar se ridica urgent strigand disperat: -Aoleu, ouale! O.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )