Libnet.ro
UNICEF

07:15

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Darurile

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Darurile

Dumnezeu imparte daruri. Moldoveanul ajunge ultimul si i se spune: Ai ajuns ultimul si nu au mai ramas decat frumusetea si prostia. -Ce alegi? -Apoi Doamne, frumusetea-i trecatoare. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La Bere

Doi vasluieni filosofau la crasma din sat: - Auzi ba Vasile, zice unul, cum a lasat el Dumnezeu pe oameni pe Pamant: cu doi ochi, doua urechi, doua maini, doua picioare, doi rinichi!. - Asa-i ma. ! raspunse.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Capra

Un francez, un neamt si un moldovean fac un pariu: Care rezista mai mult la mirosul de capra. Se baga toti in grajd la capra si asteapta. Dupa un sfert de ora iese neamtul. Trece jumatate de ora, iese.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Dacia

Un moldovean parcheaza Dacia sa. Vine altul si ii loveste masina. Moldoveanul: Vaaai di mini si di mini!! Si-ai facut cu dasioara me? Cu iasta imi dusem copiii la scoala si-mi cistigam panea!.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Glontul

Intors din razboiul cu arabii,Bula are cumplita misiune de ai comunica matusii sale vestea ca baiatul ei,Strul a murit impuscat. Convins ca a gasit,dupa o matura chibzuinta, formula cea mai putin socanta,el spune.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Oile

Un ardelean statea cu soacra si cu oile pe camp. Deodata se iveste o furtuna mare cu fulgere. La un moment dat un fulger ii trasneste o oaie. Taranul : No ase ma, no ase. Al doilea fulger ii mai omoara o oaie. Taranul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cosul

Alinuta: Mama, mama! Nu mi-a mai iesit niciun cos pe fata! Mama: Ce frumos, Alinuta! Dar de ce? Alinuta: Nu mai am niciun pic de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Incendiul

Arde, arde! Veniti repede! striga o blonda la telefon. Si cum ajungem la locul incendiului? Nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Mirosul

Alinuta catre mama ei: - Mama, cainele nostru are un simt olfactiv foarte dezvoltat. Imi simte mirosul de la 1 km! Mama: - Pai, atunci mai spala-te si tu! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Medicul

Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Toaleta

Mama face curat in baie si spala toaleta. Alinuta priveste si intreaba: - Mamico, ce faci tu acolo? - Spal vasul de toaleta. Vine Craciunul si sa fie curat in toata casa. Stii, vine si Mos Craciun! - Si ce, o sa faca.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )