Libnet.ro
UNICEF

21:30

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in Franta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in Franta

Sotul si sotia, moldoveni, sunt pentru prima data la un restaurant, in Paris. Se apropie chelnerul de ei, le da meniul, totul in franceza. Sotul incearca sa faca o comanda: Silvuple, le carne,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Calitati

La inceputul lumii a venit un moldovean la Sf. Petru, fiind trimis de Dumnezeu. Cum toti si-au ales din raft cate o calitate, can a ajuns moldoveanul mai ramasesera doar doua, asa ca Sf. Petru i-a spus: - Hai, alege.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Chef de cearta

Gheorghe, Ion si Vasile stau pe prispa. La un moment dat Ion zice: -Io cred ca maine ploua! Dupa o ora Gheorghe spune si el: -Io cred ca nu! Dupa inca o ora Vasile, revoltat, se ridica si zice: -Daca voi aveti.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lupta

Intr-o dimineata inainte de lupta Stefan cel Mare aduna armata si intreaba: - Cine a baut aseara? Niciun raspuns. - Cine a baut aseara?, intreaba a doua oara. Tot nici un.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Politica

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bani

Bula ii cere bani tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bucatica

Baiatul: Alinuta,iti place fratiorul meu? Alinuta: Da! Baiatul: Atunci mai ia o bucatica.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Grasimi

Bula se duse la doctor. -Si ce problema am domnule doctor? -De acum inainte nu ai voie sate mai atingi de grasimi! -Bine! spuse Bula Bulamerse acasa. Nevasta-sa l-a intrebat: -Ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU SECI: Neamtul

Bunicul il intreabape nepotel: - Cum il cheamape neamtul ala mic care imi tot ascunde lucrurile? - Alzheimer, bunicule! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Meci de Rugby

Doua blonde la un meci de rugby. ii vezi pe aia care s-au strans gramada? o intreaba una pe cealalta. Da, ce-i cu ei? Pariez ca in clipa asta s-au strans ca sa ne.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Bunul Dumnezeu

Un sofer, preot, este tras pe dreapta de Politie. Ce ai in sticla? Apa. Politistul verifica continutul sticlei. Parinte, dar aici este vin! Binecuvantat fie Bunul Dumnezeu si.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )