Libnet.ro
UNICEF

09:00

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii si canibalii

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii si canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt cannibal: Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lupul la stana

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ferma lui Bula

Bula, neavand studii, se hotaraste sa-si faca o ferma. in prima luna isi cumpara 100 de pui, in a doua luna isi mai cumpara 100 si tot asa timp de un an. Dupa un an se intalneste cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Animale de companie

Alinuta intra la pravalia de animale de companie si spune zambind: As dori un iepuras. Oare sa fie acesta maro si catifelat? Sau acesta alb si pufos? Cred ca pentru gusturile pitonului.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ardeleanul cu Dacia la benzinarie

Ardeleanul ajunge cu Dacia la o benzinarie. Neavind prea multi bani la el, il intreaba pe vinzator: - Cat costa litrul de benzina? - 10. - Dar o picatura de benzina cit costa? - Pai. c.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La aprozar

Un oltean se duce la aprozar. - Vreau si eu niste cartofi. Vanzatorul il intreaba: - De cat? - Da, decat cartofi.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politistul si baba

Merge o baba cu bicicleta. Un politai o intreaba: Unde mergi, babo ? La cimitir. Si bicicleta cine o aduce inapoi acasa ? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Eu si prietena mea blonda

Spune-mi sincer, imi zise noua mea prietena blonda, asa-i ca in momentul asta te gandesti la ce-o fi in capul meu? Mda, ai dreptate, ii raspund. Dar banuiesc ca e cam acelasi lucru ca pe fata.

Tanara din Cluj care a gandit o afacere estimata acum la 3 milioane de lire sterline. Cum a ajuns sa fie cotata printre cele mai tari antreprenoare din Europa

Publicatia internationala eu-startups. com a mentionat-o pe romanca Alina Calin printre cele mai interesante antreprenoare care au pus bazele unor startup-uri IT in ultimii ani in Europa. Originara din Cluj, tanara este cofondatoare a MIRA Rehab, o platforma software medicala care ajuta la recuperarea persoanelor cu dizabilitati locomotorii.

Cele mai bune bancuri cu domnitori romani. Ce intrebare indiscreta are un un strajer pentru Maria Sa Stefan cel Mare

Povestile aparute de-a lungul timpului despre domnitorii din tarile romane stau la baza unor bancuri. in cele ce urmeaza va vom prezenta zece glume care au in prim-plan domnitori romani.

Cele mai bune bancuri cu zgarciti. Ce spune un tanar scotian cand suna la hotline

Scotienii sunt adesea invocati in bancurile care circula pe internet. Va prezentam astazi o selectie de glume amuzante, care-i au in prim-plan pe scotieni, surprinsi in diverse ipostaze.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )