Libnet.ro
UNICEF

20:15

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nevasta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nevasta

De ce moldovenii isi cauta nevasta inalta si daca se poate si blonda ? Pentru ca aceasta este singura posibilitate ca ea sa fie mai proasta ca el. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cu schepsis

De ce se cheama Moldova: COMPUTERLAND Pentru ca zic moldovenii: IBM ceva .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La scoala

Invatatoarea la scoala: - Gigele, enumera trei animale Gigel: - Tigrul, leul si . nu mai stiu Invatatoarea: - Bula, spune tu. Bula: - UN tigru si doi lei .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Logica

Cine rade la urma, gandeste mai incet.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in tren

Ion si Gheorghe se intorc acasa dupa calatoria la Bucuresti. Ajung la gara, se urca in trenul de Cluj, isi gasesc doua locuri. - Mai Ioane, cat face trenul pana la Cluj? - Mult, ma. Toata ziua. - Si ce facem noi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in engleza...

O blonda are pentru prima oara ocazia de a conversa in engleza, intalnindu-se cu niste rude din America: Hello, Diana, how do you feel? Blonda raspunde incantata: Phil Collins! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Lectia de machiaj

Alinuta la cinci ani o observa pe sora mamei sale in timp ce se machia. Impinsa de curiozitate, o intreaba: - Matusica, de ce te machiezi? - Ca sa fiu frumoasa, raspunse matusa. dureaza mult pana isi face.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Debit verbal

Ce spune un locuitor din Caracal atunci cand este intrebat de ce vorbeste mult: Noi nu tacem din gura nici macar atunci cand gresim. Imagineaza-ti atunci cand avem dreptate! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Taranul

Un taran, mergand pe ogor, vede pe jos un pestisor de aur. Cum se zbatea pestisorul pe uscat, minune mare, incepe sa vorbeasca: - Tarane, fie-ti mila de mine, arunca-ma te rog in balta aia, ca eu sunt regele.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Tic-tac

De ce au oltenii ceasuri mecanice? Fiindca au auzit ca Tic-Tacul face bine la respiratie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )