Libnet.ro
UNICEF

22:00

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Numele real

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Numele real

Care e numele real al lui Ceaikovski, in opinia moldovenilor? Ceai cu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Tuchi

Doua prietene moldovence se intalnesc dupa multi ani de cand nu s-au vazut si se duc la una din ele acasa sa mai povesteasca. Acasa era sotul acesteia care o intreaba: -Tuchi, nu stii unde imi sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Pescuitul

Doi moldoveni la pescuit: - Ba, Gheorghe, stii bancu cu undita? - Nu. - Ghici? - . ? - Ghici undi ta-m gasit calul azi-noapti?.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lenjeria

Intr-un magazin de lenjerie intima intra o olteanca, o ardeleanca si o moldoveanca. Olteanca cumpara 7 perechi de chiloti si se duce sa-i plateasca. Vanzatoarea mirata o intreaba: - Da ce face-ti dumnevoastra cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Sarpele

Odata invatatoarea le-a spus copiilor sa aduca la scoala un animal care scoate sunete sau chiar poate vorbi. A doua zi la scoala. Ionel: - Eu am adus o musca, ea poate bazai. - Bine Ionel, nu chiar la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pasarea

Alinuta viseaza intr-o noapte ca vine o pasare la ea si ii spune: - Te mariti sau te mananc! Ea se trezeste si o striga pe mama ei, care era in cealalta camera. - Ce s-a intamplat, Alinuta? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Tumbe

Moare Bula si ajunge in Rai. Cum intraacolo ramane uimit,toate femeile care se gaseau acolo mergeau cativa pasi si faceau 1-2-3 tumbe inapoi. Sfantul Petru il vede si merge spre el. Bula.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Testamentul

Dupa ce termina de redactat testamentul, politistul ii spune avocatului : Sa stii ca mai am o ultima dorinta! Care anume? intreaba curios avocatul. Sa fiu incinerat dupa moarte, iar.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Sefa

Blonda, ca o sotie cuminte si iubitoare, merge acasa, sa profite de 2 ore in plus langa sotul ei iubit datorita sefei care pleca mai devreme. Acasa, insa, dupa ce intra, aude zgomote din dormitor si cand se uita pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noaptea nuntii

In Ardeal, el si ea in noaptea nuntii: - Draga mea, vrei mai intai una mica? - Valeu, ai doua? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La cununie

-Cetatene Bula Popescu, o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci? Pai de ce am mai venit pana aici? .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )