Libnet.ro
UNICEF

08:45

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Poza

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Poza

-De ce rad moldovenii cand fulgera? -Nu stiu. -Ei cred ca le face cineva poza . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul

Un roman la Chisinau se apropie de un localnic. Nu va suparati caut magazinul: Lumea copiilor! Moldoveanul: Nu ma supar cautati mai departe.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La Pescuit

Un moldovean s-a dus la pescuit. Vine un politist si-l intreaba : -De ce pescuiesti in lacul asta ,e interzis! -Pai nu pescuiesc. -Dar ce faci? -Imi spal undita. -Pai e interzis. -De ce ? -Pentru ca n-are.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Patria

Bula in armata isi apara frontul . Vine comandantul si il intreaba: -Bula ce este patria? -Patria este tara noastra. -Da Bula da mai mult. Ia zi tu Vasile. -Patria este mama noastra. -Ia zi si tu Bula ce e.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calul

Ion si Gheorghe isi cumpara cai. Ion zice: Mai Gheo,cum o sa stim noi, care-i al tau si care-i al meu? Gheorghe raspunde: Pai stii ce? Eu ii tai o ureche la al meu. Si ii taie calului o ureche. Dar lui Ion i.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La Magazin

Blonda la magazin: Va rog trei becuri stricate. Nu avem, dar scuzati-ma, la ce ati vrea sa le folositi? Vreau sa imi amenajez o camera obscura.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Manusile

Q: De ce au politisti manusile pina la coate? A: Ca sa stie de unde sa indoaie mina. Q: De ce au nasturi pe manusi? A: Ca sa nu se stearga la nas. Q: De ce sunt lustruiti nasturii de la manusi? Q: Ca.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Interviu

La un interviu: Si acum, daca aveti cumva vreo intrebare despre firma noastra. Pai m-ar interesa sa stiu cam cati oameni lucreaza in firma dumneavoastra. In general, cam un.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vaca

Q: De ce vor oltenii sa aiba vaca precum girafa ? A: Ca sa pasca la vecini si s-o mulga ei.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Accidentul

Traversand o strada, un ardelean este izbit de o masina, dar nu pateste nimic. Totusi, soferul ii pune cateva monede in mana ca sa impace lucrurile. Incantat, ardeleanul i se adreseaza: Veniti des pe aici domnule?.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Aripi

Alinuta: Mami, ingerasii au aripi? Mama: Da, scumpo. De ce intrebi? Alinuta: Pentru ca tati i-a spus menajerei ingeras. Ea cand o sa zboare? Mama: Maine dimineata, scumpo, maine.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )