Libnet.ro
UNICEF

23:30

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ciobanul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ciobanul

Un cioban adoarme stand in fund, pe o piatra. In somn se legana inante-inapoi. Un berbec mai tanar il vede si crede ca va fi atacat. Se pregateste si-l izbeste pe cioban in frunte . bang!! Se trezeste omul mai. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Scaunul electric

Un oltean e condamnat la moarte prin electrocutare. Este asezat pe scaunul electric si intrebat care e ultima lui dorinta. Olteanul raspunde: - Sa ma tineti de mina.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vaporul

Intrebare: - Ce au facut oltenii, cand au vazut, prima oara, un vapor? Raspuns: - Au bagat capul sub apa, sa-i vada rotile! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Noaptea de inviere

De ce alearga oltenii in noaptea de inviere dupa ambulanta? Ca sa pupe crucea .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde merg in padure sa-si caute un brad de Craciun. Dupa trei ore de mers prin zapada, una dintre ele zice: - Oare nu ar fi mai bine sa cautam unul neimpodobit? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Incendiu

Arde, arde! Veniti repede! striga o blonda la telefon. - Si cum ajungem la locul incendiului? - Nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bomba

Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba: - Ma, da daca explodeaza? La care ailalti: - Apai nu-i bai, ca mai avem una! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Televizorul

Micuta Alinuta priveste la televizor. -Mama, dupa ce alearga caii aia? -Dupa nimic, puisor. Primul sosit castiga premiul. -Numai primul? Pai atunci de ce mai alearga si ceilalti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ora de romana

Profesoara la ora de romana explica: - Alinuta, daca acum poti spune sunt un copil, ce vei spune peste cativa ani? - Atunci voi spune eu am un copil. - Nu chiar asa de departe in viitor - Atunci:.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Profesorul ardelean

La ora de psihologie, profesorul ardelean): - Stiti de ce nu folosesc indienii degetul acesta? intreaba el aratind al treilea deget de la mina dreapta. Nimeni nu raspunde la intrebare. - Fiindca.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La mare

Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie: Nimeni se inneaca! Prost suna la Salvamar: -Ba, se inneaca Nimeni! -Ba, tu esti prost? -Da ma, eu sunt! .

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )