Libnet.ro
UNICEF

19:30

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe vroiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intraba pe Gheorghe: Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant care s-. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ardeleanul si olteanul in tren

Un ardelean si un oltean merg cu trenul. De plictiseala, olteanul incepe sa cante: Ma facu mama oltean, mai La care ardeleanul impaciuitor: No, de-acuma treaba-i facuta.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Drama la stiri

Un oltean si un ardelean urmaresc programul TV. Se transmit stirile: o femeie vrea sa se arunce de la etajul zece al unui bloc. Pariez pe 100. 000 de lei ca nu se arunca, spune olteanul. De acord, spuse ardelea.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in tren

Intr-un compartiment de tren, un oltean si-un ardelean. La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slana, ceapa, pita, sfarma ceapa si incepe sa manance, tragand din cand in cand cate-o .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Melcul

Doi ardeleni, pe drum. Unul calca si striveste un melc. De ce-ai strivit biata faptura? N-ai vazut ca ne urmarea de trei ceasuri?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La bar

Se intalnesc doi politisti intr-un bar. Ce bei, il intreaba unul pe celalalt? Pai, ce bei si tu, nu am pretentii. Doua cafele, cere politistul barmanului. Da-mi si mie doua, zice celalalt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La ghiseul de bilete

Doi ardeleni in gara la ghiseul de bilete: Domnisoara, doua belete. Da sigur, pana unde? Gheorghe: Ii spunem? Nu Domnisoara, doua belete va rog. Sigur, dar daca nu-mi spuneti unde mergeti, .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Dupa blocuri

Doua blocuri stau in pom. Trec doi politisti pe acolo. Zice unul: Ce cautati mai aici? La care, un bloc: De ce, e deja ora cinci?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cum se lasa de fumat

Doi ardeleni intr-un bar. Cum sa fac sa ma las de fumat? Eu incerc de doua luni. Cu pastile ai incercat? Da, dar nu pot sa le aprind! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt canibal, Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul. De ce? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Mirele in Moldova

Cum recunosti mirele la o nunta in Moldova? Este cel cu treining nou .

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )