Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Canalul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Canalul

Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal. P1: - Ba, scoate-ma de aici . - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La Bere

Doi vasluieni filosofau la crasma din sat: - Auzi ba Vasile, zice unul, cum a lasat el Dumnezeu pe oameni pe Pamant: cu doi ochi, doua urechi, doua maini, doua picioare, doi rinichi!. - Asa-i ma. ! raspunse.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Berea

Doi olteni veneau de la servici. Unul il intreaba pe celalalt, trecand prin fata unei crasme: - Vrei sa bei o bere? - Da! - Atunci du-te si bea-o ca eu te astept aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Strada

Doi ardeleni stau pe marginea unei strazi: -Ma crezi ca pot trece strada asta in 10 minute ? -Dar ce, ma, esti fulger ?? .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bila

Doi pitici numarau o bila. Bila cade pe ciment si face: poc! poc! -De ce nu a facut : poc! poc! poc!? -Pentru ca de-aia se numeste bila. Daca ar fi facut poc! poc! poc! se numea.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Banca

Doi olteni dormeau pe o banca dintr-un parc din Bucuresti. La un moment dat se apropie de ei un politist: Ce faceti voi aici? ? Pai eu nu am casa, nu am nici serviciu, asa ca dorm aci.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Trenul

Doi ardeleni se suie intr-un tren ca sa se intoarca acasa. Dupa vreo ora de mers, parca incep sa banuiasca ca au gresit trenul. Cand vine controlorul, unul din ei isi face curaj si-l intreaba:.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Lumina

Aprilie 2020, un ciocanit puternic la usa. - Cine e? - Politia, deschide. - Da ce-am facut? - Veniti sa luati lumina! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ceasul

Politistul: - Cat e ceasul? Trecatorul: - E 10 si 10 Politistul: - Bahh, nu face misto de mine, ca te troznesc. - Zi direct 20, ca nu sunt prost .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doctorul

Buna ziua! Buna ziua, domnule politist! Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 80 km pe ora? Vrei sa ajungi la spital? Da! Bravo, frumos raspuns! Esti.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Liliecii

Trei lilieci pe o creanga, doi cu capul in jos, unul cu capul in sus. Unul dintre cei cu capul in jos zice: Uite, ma, asta iar a lesinat!.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )