Libnet.ro
UNICEF

21:15

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cu cat vine?

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cu cat vine?

Doi politisti unul mai batran, celalalt mai tanar) stateau ascunsi cu radarul, cand vad venind, tare, un X6. - Ba, ce tare vine asta, zise ala mai batran. - Cu cat vine? intreaba ala mai tanar. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: inchisoarea

Un politist a fost prins pentru ca se folosea de functia lui pentru a obtine anumite servicii de la domnisoare. - Esti condamnat la 10 ani de inchisoare. Doresti sa mai adaugi ceva ? - Vai de mine, d-le.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Amenzi

Amenzi: - pentru chemare falsa a serviciului de pompieri - 100 lei; - pentru chemare falsa a politiei - 200 lei; - pentru chemare falsa a salvarii - 300 lei; - toate trei impreuna - reduceri -.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sticla de sampanie

In compartimentul unui tren se afla Ileana Cosinzeana,Fat Frumos,un politist prost si un politist destept. Pe masa este o sticla de sampanie. Trenul trece printr-un tunel. Cand trenul iese din tunel, se constata ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Mos Craciun

Mama face curat in baie si spala toaleta. Alinuta priveste si intreaba: - Mamico, ce faci tu acolo? - Spal vasul de toaleta. Vine Craciunul si sa fie curat in toata casa. Stii, vine si Mos Craciun! - Si ce, o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Monstru

Alinuta vine plangand la mica-sa si ii spune: - Mami, mai, toti copiii spun ca sunt un monstru! - Nu plange fata mea. Asa sunt copiii, rautaciosi. Nu-i baga in seama. Ia si pune-ti cele trei capete pe perna si culc.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cartofi

Un oltean se duce la aprozar. - Vreau si eu niste cartofi. Vanzatorul il intreaba: - De cat? - Da, decat cartofi.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Verigheta

Dupa doua saptamani in care nu s-au mai vazut, doi olteni se intalnesc pe strada: - Bre Pandele, unde ti-e verigheta? - Pai, saptamana asta o poarta nevasta-mea!.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gemeni

Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut care il vede, ii spune: Bade Gheorghe, ce faini copiii ai! Si ce mai seamana intre ei! Dapai cum nu, ca doara is.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La pescuit

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit! - Taci din gura si nu te mai zbate.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Vecinul

Lui Bula i se plange un vecin: - Auzi Bula, zi-i lui fiu-tau sa nu ma mai imite! Bula catre Bulisor: - Hai, gata, inceteaza sa mai faci pe prostul! .

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )