Libnet.ro
UNICEF

16:01

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Fumatul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Fumatul

Doi politisti mergeau pe strada. La un moment dat, vad un pusti fumand si-l iau la intrebari: - in ce clasa esti, ma? - in clasa a 2-a. Unul dintre ei incepe sa-l certe, la care celalalt ii. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Mata

Politistul catre doi indivizi care carau un sac suspect - Stati asa, V-am prins cu mata-n sac! - N-ai ghicit, noi in sac avem droguri.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Vestile

Un politist mi-a batut aseara la usa si mi-a spus, cu lacrimi in ochi: - Am niste vesti proaste. - O, sarmanul de tine. i-am raspuns, intra te rog sa-ti ofer macar o cana de ceai,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Remorca

Un tractorist a rasturnat remorca cu lemne chiar in mijlocul strazii. Un politist care era in preajma ii zice: - Ce-ai facut, esti terminat, sa vezi ce-o sa-ti faca seful. Tractoristul: - Pai.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La magazin

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam afara.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Profesorul

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Google

Ciudat. Google are doar 15 ani si stie de un miliard de miliarde mai multe ca mine.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pomul

Un ardelean si un turist in fata unui pom din gradina: - Bade, asta ce pom ii? Sta badea putin, apoi, ia un fruct din pom, il fierbe, stoarce zeama de pe el, ii mai da o fiertura si la final.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Gigel

Gigel vine in vizita pe la parinti : - Dragi parinti, ce mai faceti. cum stati cu banii . aveti suficienti ? - Ooooo. multumim frumos ca te gandesti la noi ! Avem suficienti bani cat sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ninja

Bula in China se ia la bataie cu un ninja. Se bat ei ce se bat si se hotaresc sa dea fiecare cate o lovitura. Care damai tare e mai bun. Bang ninja una in gura lui Bula - doarme 2 zile. Se tre.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pacaleala

Alinuta face glume de 1 Aprilie: -Mama, mama!!! S-a spanzurat tata in pod! Mama merge in pod si nu gaseste pe nimeni. Alinuta: -Ha, ha, te-am pacalit! S-a spanzurat in.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )