Libnet.ro
UNICEF

13:45

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Furtul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Furtul

Bula suna la politie: - Mi s-a furat masina. Dimineata, cand m-am trezit, nu mi-am mai gasit Trabantul, ci numai husa. La care, politistii: - Ati scuturat bine husa? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in actiune

Doi politisti gasesc in fata gimnaziului un cadavru. Unul dintre ei intreaba: - Stii tu cumva cum se scrie corect gimnaziu? - Nu, dar hai sa-l taram pana la posta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Examen

Examen la politie - Ce capitala are Marea Britanie? Liniste. O voce din spate: - Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de mari! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Patria

Bula, ce este patria? - Nu stiu. - Esti prost. Vasile ce este patria? - Patria este mama mea. - Corect. Bula ce este patria? - Patria este mama lui Vasile. - Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Angajare

Bula completeaza o fisa personala pentru angajare. La data nasterii trece 15 august. - In ce an? Intreaba functionara de la oficiul fortelor de munca. - In fiecare an! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Viza

I: - Bula, de ce este cunoscut Columb? R: - Pentru ca s-a dus in America fara viza.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Poza de grup

Bula se lauda: Sunt fotbalist, atlet, canotor, boxer, patinator, schior, inotator, halterofil! Bubulina: Bravo! Ti-ai facut poza de grup cu tine insuti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Alcoolemia

Un politist opreste in trafic o masina care mergea in zig-zag. - Ce ati baut? il intreaba pe sofer, pregatindu-se sa scrie procesul verbal. - Trece acolo 6-7 beri, ca sigur nu stii cum se scrie Jagerme.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Sfarsitul lumii

Sfarsitul lumii vine in Romania, se uita in stanga, se uita in dreapta si zice : Mai, eu pe aici am mai fost!.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in elicopter

Doi olteni intr-un elicopter: - Auzi, ba, la ce foloseste elicea aia de deasupra? - Ba, eu cred ca e de la ventilatie. De cand s-a oprit, uite ce transpira pilotul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in bar

Doi ardeleni intr-un bar. - Cum sa fac sa ma las de fumat? - Eu incerc de doua luni. - Cu pastile ai incercat? - Da, dar nu pot sa le aprind! .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )