Libnet.ro
UNICEF

23:01

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Halba de bere

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Halba de bere

Aseara ma trage un politist pe dreapta: - Rovigneta nu o ai platita, farul din stanga fata e spart, cauciucul de pe spate e pe janta, centura de siguranta n-o ai pusa!. imi zise el. - Bine, ne. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Papusica

Ma duc aseara la bunaciunea asta blonda de la bar si-i spun: - Auzi papusica, dar scumpa mai esti tu!. la care ea se intoarse catre mine si-mi raspunse, blazata: - Dar nu-i adevarat, sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Flotari

Un om facea flotari in mijlocul strazii. Un politist se apropie si ii zice: - Ce faci, mai, aici? Omul raspunde: - Flotari! Politistul enervat: - Da-le-ncoace.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Urarea

Alinuta se duce la bunicul sau de ziua lui si-i zice: - Bunicule, stiu ca ai Parkinson si tremuri tot timpul, asa ca tot ceea ce-ti doresc de ziua ta este sa uiti de aceasta boala cumplita. - Iti multumesc mult,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Hulk

Hulk sta de vorba cu un moldovean. Hulk : De fiecare data dupa ce ma enervez, ma trezesc la zeci de kilometri, departede orice urma de civilizatie, fara haine, fara nici nu ban sau fara nici un.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Capra

Un ardelean iese cu capra pe camp si se intalneste cu un oltean, care zice: - Unde te duci cu boul asta? - Ce bou, ma, nu vezi ca-i capra? - Da nu cu tine vorbeam.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in priza

Doi olteni intr-o camera de hotel. Unul observa ca celalalt isi baga sireturile de la bocanci in priza si il intreba: - Ce faci ba acolo? La care acesta mirat ii raspunde: - Imi usuc.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La intalnire

Conversatie intre blonde: Prima blonda: Vreau sa ne intalnim. A douablonda: Unde? Prima blonda: Unde vrei tu. A douablonda: La ce ora? Prima blonda: La ce ora vrei tu. A douablond.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in autobuz

Micutul Bula catre maica-sa: - Mama, ieri cand eram in autobuz, tata mi-a zis sa ma ridic si sa ofer locul unei doamne. - Foarte frumos din partea ta, Bula! - Dar mama, eu stateam in poala la.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Vaza

Un politist ii face cadou sefului o vaza. Intra la sef si o lasa pe birou, dar cu gura in jos. Vine seful, vede vaza, o examineaza si constata: - Ia uite la asta, imi face cadou o vaza defecta! Pe unde dracu sa bag fl.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Masina

Un politist opreste o masina. merge la geamul soferului si il intreaba daca stie de ce l-a oprit. - Nu, a spus soferul. Daca tu habar nu ai de ce m-ai oprit , eu de unde vrei sa stiu? .

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )