Libnet.ro
UNICEF

18:00

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Magarul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Magarul

Doi studenti mergeau pe strada. La un moment dat unul il intreaba pe celalalt: - Stii care e diferenta dintre un politai si un magar? - Nu, raspunde al doilea. In spatele lor la un metru statea un politai care. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Conserva

Doi politisti incercau sa deschida o conserva, dar fara sanse de reusita. La un moment dat, veni inca un politist. Care lua conserva, o arunca pe podea si o lovi cu piciorul, dupa care striga: -Deschide!.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La restaurant

Ce primesti la un restaurant moldovenesc daca ceri creier pane? Mimorie di porc prajita! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La frizer

Un oltean intra intr-o frizerie si-l intreaba pe frizer: - Cat face la dumneata un tuns? - 10 lei, domnule! - Dar un barbierit? - Doar 5 lei. - Atunci barbiereste-ma in.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: De vanzare

Un tip care dorea sa isi vanda masina, isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii. in timp ce era in trafic, primeste un telefon: Alo, da! Cine.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Miercuri

Comandantul: -Am hotarat ca de acum vom munci numai miercurea! Toata suflarea impresianata,aplauda. -Intrebari? Se ridica unu: -Daaa, tre sa muncim im FIECARE.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulgerul

Doi ardeleni pe marginea unei strazi. Unul zice: Vrei sa-ti arat ca eu pot trece strada asta in 10 minute? Dar ce, ma, esti fulger? .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Bomba

Doi olteni taie o bomba cu ferastraul. Vine un ardelean si le spune: - Baaa, voi ati inebunit ? Nu va e frica, ba, ca expodeaza? - Nu-i nimic, ca mai avem una.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Doliu

Doi ardeleni se intalnesc dupa ce unuia dintre ei ii murise nevasta. Ti-a luat-o Dumnezeu pe lelea, bade Grigore! Mi-a luat-o. Lasa-l sa vada si el cu cine-am trait.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Ouale

Tanara nevasta, blonda, fierbe oua pentru micul dejun. Sotul o intreba: - De ce ouale astea sunt asa de tari? Cat le-ai fiert? - Pai. 30 de minute! - Cum 30??? Ouale se fierb 5 minute! - Da, dar erau 6.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Pompele de benzina

Se intalnesc doua pompe de benzina. Zice una: Si, cum iti mai merge? Normal. Dar tie? Diesel! .

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )