Libnet.ro
UNICEF

17:45

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in masina

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in masina

Un tip trece pe rosu la semafor. Dupa 2 min il opreste pe dreapta o politista de la circulatie. Tipul da geamul jos si cu o moaca spasita intreaba: - Cat? Politista: - 300 RON. Tipul: - Bine. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Scoala

De ce sta un grup de politisti in fata unei scoli ajutatoare? E intalnirea de zece ani.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ceasul

Bula vindea la politisti cu 200 de parai ceasul din piata. Dupa ce lua banii le spunea la politisti sa-l astepte pina aduce scara ca sa dea ceasul jos si o stergea. A mers treaba o zi, a mers doua. afla seful.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Sef cu greutate

Mitica ii zice sotiei pe drum: O vezi pe grasa aia de colo? Da. Ce-i cu ea? E noul nostru sef de sectie. Si de ce au pus-o sef p-asta? Ca sa avem un sef cu greutate.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Raul

Era Alinuta pe malul unui rau la pescuit, vine Ionel cu un BMW ultimul tip si o intreaba pe Alinuta, cum poate sa treca si el pe malul celalat. Alinuta ii spune sa treaca prin apa, ca e foarte mica. Se suie Ionel in.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cowboy

Bula cade intr-o prapastie si striga: - Ajutor! Ajutor! Ajutor! Trece un cowboi pe langa prapastie si il aude: - Ajutor! Ajutor! - Cum sa te ajut? - Arunca o funie. - Si acum ce sa fac? -.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Se poate...

Un tanar invita o tanara la dans. - Domnisoara, se poate?. - Desigur, dar mai intai sa dansam.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pusca bunicului

Alinuta cu fratele ei se joaca cu pusca de vanatoare a bunicului. Fratele Alinutei se uita pe teava si ea din greseala apasa pe tragaci. Cand isi revine din soc spune: -Hai nu te mai uita cu ochii asa holbati! Si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Rosiile

Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in armata

Inainte de a pleca in armata ardeleanul smulge toate florile din gradina. Motivul? Lenuta, ca nu cumva sa faca copii din flori! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Politetea

Un oltean si un ardelean in tren. Stranuta olteanul. Ardeleanul: sanatate, numai bine! Stanuta din nou olteanul. Ardeleanul: tot ce-ti doresti, sanate, noroc! Stranuta si.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )