Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cele mai tari bancuri cu preoti. Cum ia un popa in deradere doi politisti care merg cu porcul in masina

Adevărul Adevărul,
Cele mai tari bancuri cu preoti. Cum ia un popa in deradere doi politisti care merg cu porcul in masina

Va prezentam o compilatie de 10 bancuri despre preoti. Daca stiti si alte glume cu acest specific le puteti scrie la sectiunea comentarii. continuă pe Adevărul

Povestea unuia dintre cele mai mari jafuri bancare informatice realizate vreodata

La inceput de 2016, un grup de hackeri a incercat sa fure 851 de milioane de dolari si a reusit sa transfere 81 de milioane de dolari de la Banca Centrala a Bangladeshului. Acesta este considerat unul dintre cele mai mari si mai de succes jafuri informatice realizate vreodata. Kaspersky Lab a publicat rezultatele unei investigatii despre metodele folosite de grupul denumit Lazarus, grup care inca este activ si poate oricand reveni daca va profita de mici greseli de configurare.

Nominalizari Premiile Muzicale Radio Romania 2017: Delia concureaza la cele mai multe categorii VIDEO

Delia, Andra si Carlas Dreams sunt artistii care au primit cele mai multe nominalizari la Premiile Muzicale Radio Romania 2017, eveniment ce va avea loc pe 24 aprilie.

Pisicile, tot cele mai ALINTATE ANIMALE! Cum iti faci TEMELE atunci cand FELINELE nu te lasa (VIDEO)

Pisicile raman cele mai alintate animale pe care le stim. Felinele stiu cum sa primeasca atentie atunci cand isi doresc asta si mai stiu cum sa te faca sa nu le deranjezi atunci cand.

Cele mai scumpe zece masini de pe glob in 2017: sunt rapide si costa peste doua milioane de dolari

Cele mai scumpe zece masini de pe glob in 2017 sunt majoritatea europene, sunt foarte rapide, au peste 700 de cai putere si costa intre doua milioane de dolari si 4,5 milioane de dolari fara taxe.

Cum a ajuns in pragul falimentului unul dintre cele mai prestigioase institute de urologie din tara. Aparatul care saraceste un spital si imbogateste o clinica privata

Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj ICUTR), unul dintre cele doua locuri din tara unde se efectueaza transplant renal, se afla in pragul falimentului. Unul dintre motive, sustine un deputat clujean, este faptul ca aparatul cu care se sparg pietrele la rinichi a fost lasat intentionat in paragina de 9 ani, pentru ca pacientii sa mearga la o clinica privata din oras. Clinica apartine cunoscutului medic Mihai Lucan.

Masinile viitorului: 10 dintre cele mai avansate tehnologii auto care ar putea fi cumparate pana in 2020

Atunci cand Henry Ford prezenta lumii celebrul sau Model A, aceea era cea mai avansata tehnologie. Nu crezi ca felul in care aceasta a evoluat, mai ales in ultimii 20 de ani, l-ar uimi pana si pe celebrul creator de automobile? Avem la indemana acum tehnologie la care nici nu visam in urma cu zece [].

Fotografiile geniale ale unui sucevean au trimis Romania in National Geographic. Cele mai frumose clipe sunt gratuite

Catalin Urdoi 33 ani) este un fotograf freelancer din Radauti, a carui munca este extrem de apreciata in Romania si peste hotare. Mai multe fotografii de-ale sale au ajuns in celebra publicatie National Geographic.

Fotografiile geniale ale unui sucevean au trimis Romania in National Geographic. Cele mai frumoase clipe sunt gratuite

Catalin Urdoi 33 ani) este un fotograf freelancer din Radauti, a carui munca este extrem de apreciata in Romania si peste hotare. Mai multe fotografii de-ale sale au ajuns in celebra publicatie National Geographic.

Cele mai scumpe zece masini de pe glob in 2017 (FOTO)

A fost intocmit topul celor mai scumpe 10 masini din lume. Preturile sunt fabuloase, au sute de cai putere si prind viteze ametitoare. Pe locul 1 se afla Lamborghini Veneno Roadster. Bolidul costa.

Care sunt cele mai sanatoase alimente in 2017, potrivit nutritionistilor

In fiecare an, anumite alimente si ingrediente sunt catalogate de catre nutritionisti ca fiind absolut esentiale pentru bucataria unui gurmand. Acum ceva timp nimeni nu auzise de exemplu de quinoa, desi aceasta exista de mai bine de 5000 de ani, acum insa este prezenta aproape in orice meniu din restaurante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )