Libnet.ro
UNICEF

23:15

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cowboy

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Cowboy

Intra un cowboy in salon si vede o femeie frumoasa. Nu stie cum sa intre in vorba cu ea. Scoate pistoalele si ii impusca pe toti, dupa care o intreaba: -Si ce faci tu. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Culmi

Culmea geografiei sa deschizi portile de fier cu cheile bicazului .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Anunt matrimonial

ANUNT: Tanar frumos, student, nu beau, nu fumez, am o masina beton, casa cu 12 camere, parinti bogati, nu vreau nimic, doar ma laud.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Patria

Bula in armata isi apara frontul . Vine comandantul si il intreaba: -Bula ce este patria? -Patria este tara noastra. -Da Bula da mai mult. Ia zi tu Vasile. -Patria este mama noastra. -Ia zi si tu Bula ce e.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Magazinul

Un roman la Chisinau se apropie de un localnic. Nu va suparati caut magazinul: Lumea copiilor! Moldoveanul: Nu ma supar cautati mai departe.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Calul

Ion si Gheorghe isi cumpara cai. Ion zice: Mai Gheo,cum o sa stim noi, care-i al tau si care-i al meu? Gheorghe raspunde: Pai stii ce? Eu ii tai o ureche la al meu. Si ii taie calului o ureche. Dar lui Ion i.

CELE MAI TARI BANCURI CU SECI: Elefantul

-Cum impusti un elefant albastru? -C-o pusca de impuscat elefanti albastri. -Cum impusti un elefant rosu? -Il strangi de gat pana se face albastru si-l impusti cu o pusca de impuscat elefanti.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Matematica

La un institut avea loc un examen pentru stabilirea coeficientului de inteligenta. Comisia ii da unui gabor o probelma foarte grea de fizica. Candidatul rezolva cu mare usurinta problema. Comisia hotaraste ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Dorinta

Un oltean e condamnat la moarteprin electrocutare. Este asezat pe scaunul electric si intrebat care e ultima lui dorinta. Olteanul raspunde: -Sa ma tineti de mana.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Degetul

La ora de psihologie profesorul ardelean) isi intreaba un elev: Stiti de ce nu folosesc indienii degetul acesta? Intreaba el aratand al treilea deget de la mana dreapta. Nimeni nu raspunde la intrebare. Fiin.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Sotia

Bula si Strula stau la o bere: Auzi? zice Bula, cam cat ai da pentru sotia mea? Pentru Alinuta? Da! Pai, nimic. Ne-am inteles! Ia-o! .

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )