Libnet.ro
UNICEF

11:30

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Discutie intre soti

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Discutie intre soti

Sotia isi intreaba sotul: - Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect, sau fata mea foarte frumoasa? Sotul raspunde: - Simtul umorului! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lamaia

Stii ce este un punct galben cu o banda neagra de jur imprejur? - O lamaie cu curea.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Scobitori

Doua scobitori merg sus pe munte. Vad un arici. - Ca sa vezi. Nu stiam ca se poate urca si cu autobuzul! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: in autobuz

Un tip statea nemiscat intr-un autobuz. La un moment dat cineva deranjat ca nu are loc de el: Ce faci domnule? Mimez branza. Cum adica? Stau si put .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pariul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intimplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a cistigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parintii Alinutei

Reflectiile Alinutei: Ciudati mai sunt parintii. Ani in sir s-au straduit sa ma invete sa vorbesc, iar acum imi spun sa imi tin gura! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ceasul

Bula vine la ceasornicar cu un ceas de pe vremea lui Pazvante. Ceasornicarul il examineaza si ii spune: Domnule, lipsesc doua pietre. Care? Una, mare, pe care sa pui ceasul si alta, si mai mare,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: inceputul lumii

La inceputul lumii a venit un moldovean la Sf. Petru, fiind trimis de Dumnezeu. Cum toti si-au ales din raft cate o calitate, can a ajuns moldoveanul mai ramasesera doar doua, asa ca Sf. Petru i-a spus: - Hai, alege si.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: in tren

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul, tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul: - Na, acu-i mai cald afara? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Parchetul

Alinuta vine plangand la maicasa. - Mami copii au ras de mine la scoala ca am dintii mari. - Stai linistita fata mea, nu stii ce rai sunt copii si nu mai plange ca zgarii parchetul.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Permisul de conducere

Politistul opreste o masina: - Aveti permis de conducere? - Da. Trebuie sa vi-l arat? - Nu, numai daca nu aveati trebuia sa mi-l aratati.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )