Libnet.ro
UNICEF

20:15

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doi prieteni se intalnesc

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doi prieteni se intalnesc

Doi prietenicheliosi se intalnesc dupa 3 luni de zile. Unul din ei avea un par lung, stufos. Celalalt il intreaba: - Ba, cu ce naiba ti-ai dat pe cap de ti-a crescut atata par? - Am acasa o solutie, ca. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Bila

Doi pitici numarau o bila. Bila cade pe ciment si face: poc! poc! -De ce nu a facut : poc! poc! poc!? -Pentru ca de-aia se numeste bila. Daca ar fi facut poc! poc! poc! se numea trila.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La doctor

La doctor: -D-le doctor, cainele meu nu are nas!!! -Si cum miroase????? -Ingrozitor.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Zorro

Zorro vede o tipa care arata super. Ca sa o impresioneze, face un z pe gard. Tipa: Uau, Zuperman! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Discutie intre doi politisti

Doi politsti discuta: De ce iti tot freci mainile? Ca mi-e frig Da de ce nu-ti bagi mainile in buzunar? Acolo am manusile.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe voiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii ce sapa si la un moment dat Ion il intreaba pe Gheorghe: -Ba, Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La Cluj

Doi ardeleni se urca intr-un tren ca sa se intoarca acasa. Dupa vreo ora de mers, parca incep sa banuiasca ca au gresit trenul. Cand vine controlorul, unul din ei isi face curaj si-l.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Melcul

-Mai Ghita, cum de n-ai prins tu nici un melc? -Poi io am vazut multi melci, da cand sa pun mana pe el, melcul tusti. in tufis.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Semaforul

Trei olteni ajung pentru prima data in capitala. Si tot pentru prima data vad un semafor. -Mai, ce destepti sunt bucurestenii astia, vezi, este rosu! Mai stau ei ce mai stau si. -Mai, ce destepti sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunicul

Alinuta vine la bunicul si-i zice: Bunicutule, mai povesteste-mi despre Cernobal! Bunicutul, meditativ si nostalgic: Alinuta, Alinuta E tare mult de-atunci Si bunicutul o mangaie pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La magazin

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: -Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? -Da avem, de care doriti? -Pai aveti de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri si de alaltaieri. -Binei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )