Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Inecul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Inecul

Nimeni si Prostu erau pe o barca. Nimeni se ineaca, iar Prostu striga la salvamar si ii zice: - Ba, s-a inecat Nimeni! -Tu esti prost? - Da eu sunt! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vinovat sau nevinovat

- Cum pledezi : vinovat sau nevinovat intreaba judecatoru pe acuzat - Da ce doar alb sau negru exista ? Sau doar stinga sau dreapta ? Pledez : nevinovat-vinovat ! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nimeni si Prost

Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie: Nimeni se inneaca! Prost suna la Salvamar: -Ba, se inneaca Nimeni! -Ba, tu esti prost? -Da ma, eu sunt! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Crocodilii

Doi crocodili zbor peste Atlantic,unu-i verde,altul o ia la stanga.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Elevul etern

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Caii

Ion si Gheorghe si-au cumparat fiecare cate un cal. Ion ii zice lui Gheorghe: - Ba, Gheorghe, eu ii tai la calu meu o ureche, sa-i putem deosebi. Zis si facut. in toiul noptii Gheorghe se.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Iarna

Intr-o dimineata geroasa de iarna, tatal Alinutei o dadea pe respectiva cu capul de bordura. La un moment dat, o vecina care n-avea ce face: - Aveti grija sa nu ii cada fesul din cap si sa raceasca. - Nu va.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Masina

Doi ardeleni: No, ce masina ti-ai luat? Nokia No, da asta-i telefon! No, ca esti prost! Ii Kia.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vopseaua

Intr-o noapte pe la ora doua, Ion aude pe cineva strigand: - Ioane, Ioane! Se scoala Ion, merge la usa si o deschide: - Cine ma striga, intreaba Ion. - Gheorghe, vine raspunsul. - Pai, ce vrei ma, la ora asta?.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Operatiunea

Seful plutonului de politisti: La dracu, cum a putut sa ne scape infractorul? Nu au fost pazite toate iesirile? Ba da, dar probabil ca a scapat pe usa de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Memorie

O tipa in drumul ei spre casa, in avion,se intalneste cu o blonda, o bruneta si o roscata. Se gandeste tipa ce se gandeste si ajunge la o concluzie pe care o spune si celor trei tipe: M-am hotarat. am sa-i spun.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )