Libnet.ro
UNICEF

05:00

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Logodna

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI SECI: Logodna

Aseara i-am spus logodnicei mele : - Iubita mea , as vrea sa sa te implor ceva . - Te acult , iubitule . imi spuse ea cu o voce tremuranda si plina de speranta mai ales ca de peste 2 ani astepta s-o cer in. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Checul

De ce a racit o blonda dupa ce a facut un chec? Pentru ca in reteta scria ca faina se toarna in ploaie.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vacile

Doua vaci crosetau apa minerala intr-o pestera . - Apropo de lapte, cat e ceasul ? Alta scoate termometrul si spune - Miercuri.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Piscina

La receptie : - Hotelul dvs are si piscina? - Da bineinteles - Si avem acces ? - Da bineinteles - E pe gratis ? - Da bineinteles - Si putem face baie ? - Nu ca nu are.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Berea

Doi ardeleni cinstesc intr-o seara. A doua zi se intalnesc la una mica: Ion: -No,tu cum ai ajuns acasa mai, Gheorghe? -No,am mai cazut prin santuri, dar am ajuns. Dar tu Ioane? -No,io mergeam pe mijlocul drumului si,.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Calul

Un orasan, la tara: - Bade, de ce nu are coarne vaca dumitale? - Sunt mai multe motive: unor vaci le cresc coarnele mai tarziu, altora li se taie. Unele nu au deloc. - Si asta din ce categorie face parte? - Asta e.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte: Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Vecinul

Un moldovean vine la vecinul sau si striga deschide usa vecine catelul cand aude zice pe romana nu mai striga ca prostu ca nui nimeni acasa vecinul fuge putin si se intoarce. bai tu ai vorbit? da ma. da nu sti sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pinguinul

Un politist s-a dus intr-o zi la sectie cu un pinguin. Aici seful sau l-a intrebat: - Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Gradina Zoologica! Dupa un timp, seful politistului a plecat de la.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Cizmele

Un oltean isi cumpara un ceas si o pereche de cizme noi, bineinteles). Mindru nevoie mare, iese prin tirg sa se faleasca, dar lumea nu observa ca omul nostru s-a innoit. Tot incercand el sa atraga atentia.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Joaca

Hai, taticule, lasa-ma sa ma joc cu bunica. - Nu se poate, draga. - Te rooooog! - Bine, daca insisti, dar sa stii ca e ultima oara cind o dezgrop.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )